RSS
П'ятниця, 19 квітня 2024, 19:29
Суспільно-інформаційний ресурс громади
Фахівці ДСНС та ювенали не припиняють проведення профілактичної роботи, що спрямована на запобігання нещасним випадкам на водоймах у зимовий період.
Житомирщина разом з усією країною допомагає жителям Херсонщини, які опинилися під загрозою через терористичний акт росіян на Каховський ГЕС.
Символічно, що це відбулося саме в Овручі, адже ця громада найбільше постраждала від російських бомбардувань.
Хлопці та дівчата навчаються у ліцеї № 28. З ними також друг з ліцею № 16. Разом вони влаштували імпровізований блокпост, на якому збирають кошти на допомогу нашим захисникам.
Віктор Третяк
Погляд на ситуацію з мобілізацією очима співробітника ТЦК

Усі канали та пабліки зараз тільки й роблять, що розповідають про свавілля військкомів, про те, як ч...

Anton Reshetnyuk
ПАМ’ЯТАТИ, РОЗУМІТИ І ПЕРЕМАГАТИ!

Вже  за  тиждень на календарі замайорить дата, яка у свідомості багатьох поколінь українці...

Вектор Читача
Бібліотекар. Книжка. Подія

Шановні друзі! Цьогоріч Житомирська обласна бібліотека для дітей та юнацтва святкуватиме свій 85-річ...

Віктор Мельниченко
Сесія Новогуйвинської ради, попри перешкоди, прийняла ряд важливих для громади рішень

Чергове засідання сесії Новогувинської селищної ради пройшло на підвищених тонах. Частина депутатів ...

Житомирські новини
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Поліцейські пропонують долучитись усім охочим, у першу чергу студентській молоді, до превентивної роботи та підвищення правової обізнаності суспільства. Конкурс триватиме до 12 травня та має на меті створення низки соціальних роликів із порадами, як уберегтися від шахраїв. Продаж неіснуючих товарів, телефонні шахрайства, псевдоволонтерство – найпопулярніші схеми, до яких вдаються ошуканти. Чи не щодня до поліції Житомирщини надходять повідомлення від потерпілих про те, що вони стали жертвою кіберзлочинців.
В Україні продовжено запис до 8 бригад «Гвардії наступу»: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов». Вони мають зміцнити українські сили під час майбутнього контрнаступу та звільненні територій від ворога. Це бригади Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. «З ворожою піхотою в нас розмова коротка. Тільки вони починають штурм – одразу отримують по зубах і бажання штурмувати наші позиції відпадає. Ми їх навіть іноді чекаємо. Але недооцінювати ворога не варто», — боєць бригади «Рубіж».
Посміхнись  
- Житомир, в одній із квартир міста: Знаєш, мила, досить мене пригнічувати та постійно «пиляти»! Все, набридло так жити!...

Спецтема

Житомир: Що треба для повернення воїнів АТО у соціум?
18:04 04.05.2015
Заступник начальника Житомирського госпіталю по роботі з особовим складом майор Олексій Бердник, узагальнюючи проблему поствоєнної реабілітації учасників АТО, мовив наступне: "Немає морально стійких чи нестійких воїнів. Всі вони у нас морально не підготовлені брати участь у реальних бойових діях з людськими жертвами". Практично кожний такий учасник після прибуття додому потребує певного часу для адекватного сприйняття нефронтових стосунків між людьми. Хтось пристосовується швидше, іншому для повернення у лоно родини і суспільства потрібні місяці...
Як мешканцям Житомира отримати житлові субсидії за новою схемою
21:54 20.03.2015
Призначення субсидії відбуватиметься на підставі лише двох документів - заяви та декларації (скасовується необхідність надання довідок про доходи, у тому числі й працюючих осіб). При цьому запроваджуються спрощені форми заяви та декларації про доходи і витрати осіб для звернення за субсидією (форма на 1 аркуші). Запроваджується принцип призначення субсидії на підставі задекларованих даних заявником. При цьому перевірка достовірності цих даних здійснюватиметься органами соціального захисту вже після призначення субсидії, шляхом здійснення запитів до відповідних органів, установ та організацій
Понад 600 пар з Житомирської області лікували безпліддя у медичному центрі «Мати та дитина»
14:13 20.03.2015
19 березня, в конференц-залі готелю «Рейкарц» відбулась прес-конференція на тему «Щаслива сім’я, в якій є дитя».  Генеральний директор мережі центрів «Мати та дитина» Наталія Данкович та репродуктолог медичного центру Лариса Ковалевська розповіли про проблему безпліддя, його лікування та збереження репродуктивного здоров’я. Подібний захід вже вчетверте відбувся в Житомирі.
Житомирські громадські діячі розповіли, чому вони й досі не пішли до армії
17:48 25.02.2015
Кожен свідомий чоловік після початку конфлікту на Донбасі розуміє, що будь-якої миті йому може прийти повістка, і тоді доведеться виконувати свій громадянський обов’язок зі зброєю в руках. Потрапивши на лікування після участі в антитерористичній операції, вирішив поцікавитися в «публічних призовників» Житомира, про їхні плани на найближчий рік.Кожен з опитуваних отримав 2 запитання (якщо не рахувати уточнюючих):- Чи приходила повістка? - Чи виникало бажання піти добровольцем?
В чиновників Житомирщини, будуть конфісковувати майно, що не здатні його пояснити
13:04 26.01.2015
Народні депутати та борці з корупцією підготували закон, який дозволить конфісковувати майно в посадовців, що не здатні його пояснити. З подальшим ув'язненням. Про це повідомляє Єгор Соболєв. Два вечора підряд провели з Семен Семенченко у Адміністрації Президента. Переконували команду Петра Порошенка, що країні потрібні нові люди, які здатні очолити оборону та боротьбу з корупцією. Останні бої в Донецькому аеропорту та за 29-31 блок пост на Луганщині (там ми з Семеном були) знову довели неспроможність Віктора Муженка керувати нашою армією. Ті самі помилки, про які з часів Іловайська говорять командири та пишуть військові аналітики. 
Вимога визнати ЛНР і ДНР свідчить по небажання бойовиків складати зброю, - Сергій Пашинський
12:28 14.01.2015
Заяви представників ЛНР та ДНР про вимогу їх визнання у відповідь на пропозицію Президента України Петра Порошенко на мирне врегулювання конфлікту і надання спеціальної економічної зони Донбасу свідчить по небажання бойовиків складати зброю.  Таку думку висловив Голова Комітету з питань національної безпеки та оборони, представник "Народного фронту" Сергій Пашинський у кулуарах парламенту.
Ольга Богомолец: По законам военного времени - расстрел
11:35 14.01.2015
Народный депутат Украины, председатель Комитета по вопросам здравоохранения Верховной Рады, советник Президента, Заслуженный врач Украины и общественный деятель Ольга Богомолец в свежей колонке на сайте журнала "Новое время" выразила свое мнение по поводу ситуации в Украине. "Где военно-экономические законы, в которых по условиям военного времени должны быть предусмотрены запреты на прибыли в оборонном блоке и пожизненное заключение или расстрел для тех, кто посягнет на обороноспособность страны?
Десантник з Житомира: Вся правда про АТО...
13:20 08.12.2014
Командир одного з відділень Житомирської 95-ої аеромобільної бригади Сергій, за позивним "Гранд", у підпорядкуванні якого – БТР, День Збройних Сил України відзначатиме у Житомирі (має короткострокову відпустку) у своїй родині: півторарічна донька, 17-річний син, дружина, мама і батько-військовий відставник. Сергій не багатослівний. Було важко збагнути, від чого цей, приємної зовнішності вчорашній житомирський таксист, – у постійній задумі і майже не посміхається: таким народився чи, що прибув із Пісок?
Почему журналист Бутусов объявил войну житомирскому депутату Муженко?
17:38 27.11.2014
В последнее время наблюдаю регулярные выпады широко известного журналиста Юрия Бутусова в адрес нынешнего начальника Генштаба Виктора Муженко. В принципе, Минобороны и Генеральный штаб критикуют многие, и частенько есть за что, но то, как это делает Бутусов, меня просто поражает. Сегодня на глаза попалась очередная статья, представляющая порцию грязи, предназначенной для Муженко. 
Житомирщина: До Дня пам’яті жертв голодоморів
17:57 22.11.2014
Відповідно до Указу Президента України від 29 жовтня 2014 року № 830 «Про заходи у зв’язку з Днем пам’яті жертв голодоморів» та з метою гідного вшанування жертв геноциду українського народу Держархівом Житомирської області розгорнуто стендову виставку цифрових копій архівних документів та газетної періодики, що свідчать про масштабність трагедії українського народу – штучний голодомор    30-х років.
Сторінка: ←попередня 1 2 3 45 6 7 наступна→