RSS
П'ятниця, 29 березня 2024, 09:38
Суспільно-інформаційний ресурс громади
Фахівці ДСНС та ювенали не припиняють проведення профілактичної роботи, що спрямована на запобігання нещасним випадкам на водоймах у зимовий період.
Житомирщина разом з усією країною допомагає жителям Херсонщини, які опинилися під загрозою через терористичний акт росіян на Каховський ГЕС.
Символічно, що це відбулося саме в Овручі, адже ця громада найбільше постраждала від російських бомбардувань.
Хлопці та дівчата навчаються у ліцеї № 28. З ними також друг з ліцею № 16. Разом вони влаштували імпровізований блокпост, на якому збирають кошти на допомогу нашим захисникам.
Віктор Третяк
Погляд на ситуацію з мобілізацією очима співробітника ТЦК

Усі канали та пабліки зараз тільки й роблять, що розповідають про свавілля військкомів, про те, як ч...

Anton Reshetnyuk
ПАМ’ЯТАТИ, РОЗУМІТИ І ПЕРЕМАГАТИ!

Вже  за  тиждень на календарі замайорить дата, яка у свідомості багатьох поколінь українці...

Вектор Читача
Бібліотекар. Книжка. Подія

Шановні друзі! Цьогоріч Житомирська обласна бібліотека для дітей та юнацтва святкуватиме свій 85-річ...

Віктор Мельниченко
Сесія Новогуйвинської ради, попри перешкоди, прийняла ряд важливих для громади рішень

Чергове засідання сесії Новогувинської селищної ради пройшло на підвищених тонах. Частина депутатів ...

Житомирські новини
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Поліцейські пропонують долучитись усім охочим, у першу чергу студентській молоді, до превентивної роботи та підвищення правової обізнаності суспільства. Конкурс триватиме до 12 травня та має на меті створення низки соціальних роликів із порадами, як уберегтися від шахраїв. Продаж неіснуючих товарів, телефонні шахрайства, псевдоволонтерство – найпопулярніші схеми, до яких вдаються ошуканти. Чи не щодня до поліції Житомирщини надходять повідомлення від потерпілих про те, що вони стали жертвою кіберзлочинців.
В Україні продовжено запис до 8 бригад «Гвардії наступу»: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов». Вони мають зміцнити українські сили під час майбутнього контрнаступу та звільненні територій від ворога. Це бригади Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. «З ворожою піхотою в нас розмова коротка. Тільки вони починають штурм – одразу отримують по зубах і бажання штурмувати наші позиції відпадає. Ми їх навіть іноді чекаємо. Але недооцінювати ворога не варто», — боєць бригади «Рубіж».
Посміхнись  
- У кожного чоловіка є три види одягу: 1. На вихід. 2. Домашняя. 3. Домашня, в якій можна збігати до магазину.
Володимир Піньковський
Мукачеве – прокремлівський проект Донбас 2 на Заході 07.23.2015 - 15:05

Вже дуже і дуже багато сказано по події в Мукачевому двотижневої давнини, країна взнала в деталях, яку корумповану схему десятиліттями вибудовували вчорашні і сьогоднішні можновладці, та і про те, як готові цю схему захищати разом: і депутати ВР, і генерали в високих кабінетах вкупі з відвертими бандитами та міліціянтами.

Але часи змінюються, нові вітри перемін після революції Гідності перетнули і карпатські гори, та вільно гуляються за Бескидом руйнуючи старі схеми і старі системи. Медіа та експерти багато говорили про конфлікт інтересів, про саму подію, про деталі, але не говорили про головне, про першопричини, які привели, власне до самих подій в Закарпатті, а вони, точнісінько такі ж самі, як і на Донбасі.

Отож по порядку: Закарпаття, ще з часів Кравчука і Кучми облюбував Віктор Медведчук, який «зробив» політиками всеукраїнського масштабу і Шуфрича, і сім’ю Балог, і Гелетеїв, і Ланьо, і багато кого ще. Після перемоги померанчевої революції в 2005 році, не випадково головою Секретаріату Президента України став саме Віктор Балога, його туди фактично поставив все той же Віктор Медведчук, а Валерія Гелетея, на начальника охорони Президента.

Все це зроблено було задля того, аби на самому високому рівні зв’язати тодішній померанчевий політикум та політичні партії «Наша Україна» і «Партію Регіонів», а головне, продовжити дрейф України в напрямку східного сусіда, її економічну та політичну інтеграцію в структури СНД.

Далі, під «вмілим» керівництвом Медведчука Балога максимально наблизив Януковича до Ющенка, та економічно зцементував тодішні політичні еліти, що вилилося в призначення Януковича прем’єр -міністром, достроковими виборами до Верховної Ради, реваншом Партії Регіонів та приходом до влади в Україні відверто прокремлівських сил.

А що в цей час роблять сьогоднішні «герої» запитаєте Ви, а вони безроздільно керують Закарпаттям, який, як і Донбас, віддав на відкуп та повний беспрєдєл (за надуману лояльність), ось вже поспіль третій президент України.

Але для В.Медведчука і кремлівської компанії це ніщо, що якесь там другосортне лайно чимось керує, управляє, організовує контрабанду цигарок, для цих мудрагелів потрібен збройний заколот, оголошення республік та винесення цього питання на порядок денний у Вашінгтонах, Брюселях, а потім фіксація і в чергових мінських домовленостях!

Але, без п’яти хвилин готовий новий путч, і де, в сонячному Закарпатті зірвався, бо несподівано, зі зброєю в руках втрутилися хлопці з правого сектору, які і перекреслили чергове всеукраїнське потрясіння і кровопролиття.

Факти скажете Ви, будь ласка: В.Медведчук – довірливий кремлівський куратор України і своєї вотчини - Закарпаття з 20 річним стажем, кум Володимира Путіна та Світлани Медведєвої (дружина премєр-міністра Росії Дмитра Медведєва). Нестор Шуфрич, вірний апологет партії регіонів і провайдер рускава міра в Україні, як за часів Кучми, Ющенка, Януковича так і Порошенка. Віктор Балога, «хазяїн» Закарпаття, основний інтегратор і облаштовувач дрейфу Віктора Ющенка і Ко в бік Віктора Януковича, партії регіонів і олігархічних кланів. Михайло Ланьо, народний депутат 8 скликання, кум Віктора Медведчука, а відповідно і В.Путіна та Д.Медведєва, визнаний бандит на прозвище Блюк, основна діюча персона по облаштуванню планів бандитського заколоту в Закарпатті. Валерій Гелетей, еск-міністр оборони України призначений Петром Порошенком, який завів та поклав в Іловайському котлі тисячі і тисячі українських патріотів, брат, Володимира Гелетея, уже екс-керівника УМВС та СБУ в Закарпатській області. До того, Віктор Балога сват Володимира Гелетея, його старший син Андрій одружений на Едіт Гелетей, отож, повна ідилія на зразок телесеріалу серіалу Санта Барбара (http://1info.net/stati-novosti-soobschenija/novosti/svadba-andrey-baloga.html)

Спів падіння? Не думаю!, і короткий висновок: злочинному, антиукраїнському клану в Закарпатті завдано нищівного удару завдяки випадку, за участю патріотів України з правого сектору. Фактично, вдалось уникнути колосального чергового потрясіння з велико-ймовірним переворотом під егідою кураторів та очільників області, з оголошенням Закарпатської народної республіки, з перекриттям перевалів через гірськи хребти Карпат, з взяттям десятків тисяч заручників з числа відпочиваючих, з новим Донбасом 2, але вже в самому серці географічної Європи.

Отож, як я і казав минулого разу, тримайте порох сухим за будь якої погоди і за будь яких обставин!

 

Житомирські новини