RSS
П'ятниця, 19 квітня 2024, 14:40
Суспільно-інформаційний ресурс громади
Фахівці ДСНС та ювенали не припиняють проведення профілактичної роботи, що спрямована на запобігання нещасним випадкам на водоймах у зимовий період.
Житомирщина разом з усією країною допомагає жителям Херсонщини, які опинилися під загрозою через терористичний акт росіян на Каховський ГЕС.
Символічно, що це відбулося саме в Овручі, адже ця громада найбільше постраждала від російських бомбардувань.
Хлопці та дівчата навчаються у ліцеї № 28. З ними також друг з ліцею № 16. Разом вони влаштували імпровізований блокпост, на якому збирають кошти на допомогу нашим захисникам.
Віктор Третяк
Погляд на ситуацію з мобілізацією очима співробітника ТЦК

Усі канали та пабліки зараз тільки й роблять, що розповідають про свавілля військкомів, про те, як ч...

Anton Reshetnyuk
ПАМ’ЯТАТИ, РОЗУМІТИ І ПЕРЕМАГАТИ!

Вже  за  тиждень на календарі замайорить дата, яка у свідомості багатьох поколінь українці...

Вектор Читача
Бібліотекар. Книжка. Подія

Шановні друзі! Цьогоріч Житомирська обласна бібліотека для дітей та юнацтва святкуватиме свій 85-річ...

Віктор Мельниченко
Сесія Новогуйвинської ради, попри перешкоди, прийняла ряд важливих для громади рішень

Чергове засідання сесії Новогувинської селищної ради пройшло на підвищених тонах. Частина депутатів ...

Житомирські новини
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Поліцейські пропонують долучитись усім охочим, у першу чергу студентській молоді, до превентивної роботи та підвищення правової обізнаності суспільства. Конкурс триватиме до 12 травня та має на меті створення низки соціальних роликів із порадами, як уберегтися від шахраїв. Продаж неіснуючих товарів, телефонні шахрайства, псевдоволонтерство – найпопулярніші схеми, до яких вдаються ошуканти. Чи не щодня до поліції Житомирщини надходять повідомлення від потерпілих про те, що вони стали жертвою кіберзлочинців.
В Україні продовжено запис до 8 бригад «Гвардії наступу»: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов». Вони мають зміцнити українські сили під час майбутнього контрнаступу та звільненні територій від ворога. Це бригади Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. «З ворожою піхотою в нас розмова коротка. Тільки вони починають штурм – одразу отримують по зубах і бажання штурмувати наші позиції відпадає. Ми їх навіть іноді чекаємо. Але недооцінювати ворога не варто», — боєць бригади «Рубіж».
Посміхнись  
- Наші депутати - це люди, які за наші з Вами гроші крадуть наші з Вами гроші
Форест: Выборы председателя союза журналистов на Житомирщине были предопределены 02.25.2017 - 14:08

​24.02.2017 председателем союза журналистов на Житомирщине избрали В. Я. Бойка,заместителя генерального директора регионального телевидения, экс руководителя отдела пропаганды обкома КПСС. Беда не в том, что он был в партии, лично я член КПУ, а в том, что к каждой власти Бойко приспосабливается.

Голосование 14 - за Бойка, 7- за О. А. Сичевского. На конференции состоялась словесная перепалка между делегатами конференции. Голосование прошло в духе времен КПСС, без неожиданностей. Мое личное впечатление, однозначно была договоренность. Мне стало известно, что Серый кардинал союза Дмитрий Панчук, кукловод тайком перед конференцией переговорил со всеми делегатам. Были выведены из состава правления Святослав Васильчук, Валерий Ивановський и Сергей Форест. Относительно Фореста и Васильчука, то решение было принято накануне, так как ко всем членам правления перед конференцией пришло сообщение на почту, где их фамилии значились в списках кандидатов. Проблемные журналисты были исключены из правления НСЖУ. В начале журналист Форест задал вопрос кандидату на пост председателя НСЖУ Виктору Бойка по поводу защиты прав и свобод журналистов, на что не получил четких ответов. Прозвучали только размытые фразы, при этом было заметно, что кандидат волнуется и не знает что сказать.

Во время конференции журналист Руслан Мороз-Кунавин обратился к делегатам не продавать своих голосов за килограмм гречихи, но некоторые журналисты начали его высмеивать, а некоторые говорили,  я люблю гречиху.

Это уровень сознания большинства журналистов.

Журналист Васильчук спросил Бойка «Зачем Вы дали себя втянуть в эту авантюру? Для чего оно Вам? Я предлагаю Вам снять свою кандидатуру. Ответ Бойка был таким, что «Трампу 70, а он что хуже».
Поневоле вспомнилась поговорка: "Равнялась свинья к коню, но шерсть не такова".

Во время заседания Андрей Близнюк оскорбил журналиста Ивановского, реакция Валерия была слишком бурной. Жена экс председателя союза Николая Роя вызывала полицию. Если перед тем союз «так–сяк» становился на защиту журналистов, то сейчас новое руководство и пальцем не пошевелит на защиту свободу слова и журналистов.

Житомирські новини