RSS
Середа, 1 травня 2024, 15:06
Суспільно-інформаційний ресурс громади
Фахівці ДСНС та ювенали не припиняють проведення профілактичної роботи, що спрямована на запобігання нещасним випадкам на водоймах у зимовий період.
Житомирщина разом з усією країною допомагає жителям Херсонщини, які опинилися під загрозою через терористичний акт росіян на Каховський ГЕС.
Символічно, що це відбулося саме в Овручі, адже ця громада найбільше постраждала від російських бомбардувань.
Хлопці та дівчата навчаються у ліцеї № 28. З ними також друг з ліцею № 16. Разом вони влаштували імпровізований блокпост, на якому збирають кошти на допомогу нашим захисникам.
Віктор Третяк
Погляд на ситуацію з мобілізацією очима співробітника ТЦК

Усі канали та пабліки зараз тільки й роблять, що розповідають про свавілля військкомів, про те, як ч...

Anton Reshetnyuk
ПАМ’ЯТАТИ, РОЗУМІТИ І ПЕРЕМАГАТИ!

Вже  за  тиждень на календарі замайорить дата, яка у свідомості багатьох поколінь українці...

Вектор Читача
Бібліотекар. Книжка. Подія

Шановні друзі! Цьогоріч Житомирська обласна бібліотека для дітей та юнацтва святкуватиме свій 85-річ...

Віктор Мельниченко
Сесія Новогуйвинської ради, попри перешкоди, прийняла ряд важливих для громади рішень

Чергове засідання сесії Новогувинської селищної ради пройшло на підвищених тонах. Частина депутатів ...

Житомирські новини
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Поліцейські пропонують долучитись усім охочим, у першу чергу студентській молоді, до превентивної роботи та підвищення правової обізнаності суспільства. Конкурс триватиме до 12 травня та має на меті створення низки соціальних роликів із порадами, як уберегтися від шахраїв. Продаж неіснуючих товарів, телефонні шахрайства, псевдоволонтерство – найпопулярніші схеми, до яких вдаються ошуканти. Чи не щодня до поліції Житомирщини надходять повідомлення від потерпілих про те, що вони стали жертвою кіберзлочинців.
В Україні продовжено запис до 8 бригад «Гвардії наступу»: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов». Вони мають зміцнити українські сили під час майбутнього контрнаступу та звільненні територій від ворога. Це бригади Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. «З ворожою піхотою в нас розмова коротка. Тільки вони починають штурм – одразу отримують по зубах і бажання штурмувати наші позиції відпадає. Ми їх навіть іноді чекаємо. Але недооцінювати ворога не варто», — боєць бригади «Рубіж».
Посміхнись  
- Баба Надя заглянула в банк, побачила, що черг немає, усі віконця вільні, всі оператори на місцях та привітливо посміхаються...

Заява прес-служби народного депутата, кандидата в народні депутати Володимира Пехова

08.10.2014 14:00

До громадської приймальні, особисто до народного депутата, кандидата в народні депутати Володимира Пехова під час його зустрічей з виборцями звертаються мешканці округу зі скаргами про залякування, погрози та шантаж з боку представників окремих кандидатів у народні депутати по 64 виборчому округу.

Зокрема, мешканці села Михайлівка Коростенського району розповіли, що днями до них в село приїжджали представники кандидата в народні депутати Андрія Озерчука і в жорсткій формі примушували їх змінити свої погляди щодо підтримки іншого кандидата в народні депутати Володимира Пехова. Посилаючись на завдання, поставлене головним лікарем Коростенської ЦРП Іваном Камінським – довіреною особою Андрія Озерчука, ці люди залякували і погрожували мешканцям тим, що у разі їхньої підтримки Володимира Пехова ними займеться Люстраційний комітет. Також вони вимагали від мешканців села Михайлівка відкликати свої підписи під листом на підтримку Володимира Пехова, залякуючи людей судовими тяганинами. 

Крім того, соратник Андрія Озерчука Іван Камінський особисто звертався з погрозами щодо притягнення до суду низки людей та їхніх родичів за підтримку кандидата в народні депутати Володимира Пехова. 

На підтвердження цих тезисів прес-служба подає висловлювання Івана Камінського, розміщеного «В Контакте», де він згадує і про жителів села Михайлівка. Процитуємо «понтового модератора», до батьків якого він звертався з погрозами. «Я знаю, де Ви проживаєте і чим займаєтесь», - пише Іван Камінський і при цьому радить читати Маркса, Енгельса і Гітлера. Варто зазначити, що з вуст демократа Камінського, як він себе називає, цитування Гітлера виглядає дещо екзотичним. 

Заява прес-служби народного депутата, кандидата в народні депутати Володимира Пехова

Особливо прикро те, що прибічники кандидата в народні депутати Андрія Озерчука вдаються до прямих погроз і залякувань простих мешканців округу, які, виконуючи закріплене Конституцією України право на вільне волевиявлення, висловлюються щодо підтримки іншого кандидата на противагу Андрію Озерчуку. Люди залякані і пригнічені. Вони відверто говорять про те, що коли будуть висловлюватися на підтримку Володимира Пехова, то головний лікар Коростенської ЦРП Іван Камінський, використовуючи адмінресурс, чинитиме їм перешкоди в отриманні медичних профоглядів, путівок до санаторіїв тощо. 

Зазначаємо, що протягом усієї виборчої кампанії проти кандидата в народні депутати по 64 виборчому округу Володимира Пехова брутально проводиться брудна кампанія по його дискредитації. У «кращих» традиціях «чорних» PR-технологій в хід пущені відверта брехня, пересмикування фактів, спекуляція на чужій біді, залякування посадових осіб органів місцевого самоврядування, простих людей, погрози та шантаж, застосування адмінресурсу.

На території округу масово розповсюджуються різноманітні друковані матеріали передвиборної агітації, які не містять відомостей про установи, що здійснили друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск. Натомість ці газети містять статті авторства Івана Камінського, що наводить на логічні роздуми про те, на чиє замовлення ці газети розповсюджуються. Лікар Камінський, зокрема, вже написав десятки статей з критикою роботи Володимира Пехова, натомість не написав жодної статті з розповіддю про конкретні справи Андрій Озерчука. Висновок, який з цього напрошується, - вся політична агітація Андрія Озерчука побудована на критиці його головного опонента Володимира Пехова, оскільки своїми власними конкретними справами кандидат в народні депутати, ймовірно, похизуватися не може. Легше звинувачувати в чомусь конкурента, аніж показувати свою роботу чи то пак бездіяльність.

Реагуючи на колективні звернення мешканців населених пунктів округу, а також на звернення окремих громадян, народним депутатом, кандидатом в народні депутати Володимиром Пеховим були підготовлені депутатські звернення до органів внутрішніх справ. У цих зверненнях зазначено про факти грубого порушення прав і свобод громадян – суб’єктів виборчого процесу з боку інших кандидатів у народні депутати по 64-му виборчому округу. 

Офіційно заявляємо, що народний депутат, кандидат в народні депутати Володимир Пехов, спираючись на підтримку та довіру людей, буде і надалі принципово і неухильно відстоювати їх інтереси, незважаючи на всі провокації та протидію опонентів. Ми ведемо чесну, відкриту політичну кампанію. Кандидат в народні депутати працював і надалі працюватиме для людей!

Прес-служба народного депутата, 
кандидата в народні депутати України Володимира Пехова
Житомирські новини