RSS
Вівторок, 19 березня 2024, 07:10
Суспільно-інформаційний ресурс громади
Фахівці ДСНС та ювенали не припиняють проведення профілактичної роботи, що спрямована на запобігання нещасним випадкам на водоймах у зимовий період.
Житомирщина разом з усією країною допомагає жителям Херсонщини, які опинилися під загрозою через терористичний акт росіян на Каховський ГЕС.
Символічно, що це відбулося саме в Овручі, адже ця громада найбільше постраждала від російських бомбардувань.
Хлопці та дівчата навчаються у ліцеї № 28. З ними також друг з ліцею № 16. Разом вони влаштували імпровізований блокпост, на якому збирають кошти на допомогу нашим захисникам.
Віктор Третяк
Погляд на ситуацію з мобілізацією очима співробітника ТЦК

Усі канали та пабліки зараз тільки й роблять, що розповідають про свавілля військкомів, про те, як ч...

Anton Reshetnyuk
ПАМ’ЯТАТИ, РОЗУМІТИ І ПЕРЕМАГАТИ!

Вже  за  тиждень на календарі замайорить дата, яка у свідомості багатьох поколінь українці...

Вектор Читача
Бібліотекар. Книжка. Подія

Шановні друзі! Цьогоріч Житомирська обласна бібліотека для дітей та юнацтва святкуватиме свій 85-річ...

Віктор Мельниченко
Сесія Новогуйвинської ради, попри перешкоди, прийняла ряд важливих для громади рішень

Чергове засідання сесії Новогувинської селищної ради пройшло на підвищених тонах. Частина депутатів ...

Житомирські новини
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Поліцейські пропонують долучитись усім охочим, у першу чергу студентській молоді, до превентивної роботи та підвищення правової обізнаності суспільства. Конкурс триватиме до 12 травня та має на меті створення низки соціальних роликів із порадами, як уберегтися від шахраїв. Продаж неіснуючих товарів, телефонні шахрайства, псевдоволонтерство – найпопулярніші схеми, до яких вдаються ошуканти. Чи не щодня до поліції Житомирщини надходять повідомлення від потерпілих про те, що вони стали жертвою кіберзлочинців.
В Україні продовжено запис до 8 бригад «Гвардії наступу»: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов». Вони мають зміцнити українські сили під час майбутнього контрнаступу та звільненні територій від ворога. Це бригади Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. «З ворожою піхотою в нас розмова коротка. Тільки вони починають штурм – одразу отримують по зубах і бажання штурмувати наші позиції відпадає. Ми їх навіть іноді чекаємо. Але недооцінювати ворога не варто», — боєць бригади «Рубіж».
Посміхнись  
- Житомир, в одній із квартир міста: Знаєш, мила, досить мене пригнічувати та постійно «пиляти»! Все, набридло так жити!...
Жанна Бороздіна
Меценати-лісівники спільно з волонтерами продовжують підтримувати Українську Армію 06.11.2018 - 14:08

Лісівники Житомирщини продовжують надавати велику допомогу Українській Армії. Зокрема, за підтримки меценатів волонтери організовують благодійні концерти зірок естради. Кошти від виступів народних улюбленців йдуть на підтримку народних героїв. Купують одяг, продукти харчування, ліки, необхідну техніку - все те, чого гостро потребують хлопці на сході. Не забувають лісівники й про смаколики, які щоразу передають на фронт. Смачна вісточка з рідного краю зігріває серце і бадьорить дух.

Так само бадьорить дух і українська пісня. Люди йдуть на концерти залюбки. Якісний живий звук, неповторні голоси, улюблені пісні гуртують людей в різних куточках Полісся. Охоче наші земляки йдуть на концерти ще й тому, що знають: куплений білет допоможе придбати необхідні речі для тих, хто забезпечує мирне небо над Україною.

Такі концерти протягом року за підтримки лісівників області, депутатів різних рівнів, представників місцевої влади - справжніх небайдужих господарників - проводить наша Благодійна організація «Україна - це ми». Серед нещодавніх - концерти до Дня Матері та Дня захисту дітей. Організувати їх ми спільно змогли завдяки підтримці справжніх меценатів, наших добрих друзів - депутатів Житомирської обласної ради - Мельника Віктора Сергійовича, Нусбаума Степана Антоновича, депутата Олевської районної ради Бондарчука Олександра Анатолійовича, депутата Радомишльської міської ради Дмитренка Івана Васильовича, Радомишльського міського голови Тетерського Володимира Романовича.

Ми - волонтери - разом з хлопцями-військовими щиро від усього серця дякуємо цим людям доброї волі, їх однодумцям, колегам, друзям за постійну підтримку наших благодійних починань.

Упевнені, попереду ще багато добрих справ, які ми зможемо реалізувати спільно. Адже, перебуваючи на сході, в гостях у наших хлопців, чітко розуміємо, наскільки важливою для сучасної України і її майбутнього така спільна підтримка.

Наші меценати є керівниками господарств - очільниками, які показують приклад успішного керівництва. І нам подумалося, що саме такі люди мають займати керівні посади в державі, бути присутніми в Парламенті, в радах рівних рівнів, органах державної влади. Адже небайдужі дієві досвідчені професіонали, які є до того ж щирими патріотами, в наш час - на вагу золота!

Нині часто на перший план виходять популісти, професійні активісти-заробітчани, які вміють гарно говорити, "качати ситуацію", а от реальних справ робити не хочуть. Ці ж люди, про яких говоримо ми, наші меценати, не хочуть піару, вони скромні. Але ми переконані, що громадяни повинні знати про зроблені добрі справи. Адже це може стимулювати інших, стати добрим прикладом, як можна робити свою справу і водночас робити внесок в існування щасливої, успішної, багатої країни під мирним небом.

По своїй роботі я стала більше дізнаватися про непрості будні лісівників, про хвороби дерев, про непросту економічну ситуацію, і водночас про гарні здобутки, які лісівники показують, попри все. Дякую всім небайдужим людям, які підтримують українських артистів і українських військових, які піклуються про дітей і літхніх громадян. Впевнена, що крок за кроком ми зробимо нашу рідну країну щасливішою. Хто, як не ми з вами?! Адже Україна - це ми!

Прес-служба БО «Україна – це ми», керівник, волонтер Бороздіна Жанна Валеріївна

2 (1)

viber image (1)

viber image1 (1)

 

Житомирські новини