RSS
Вівторок, 19 березня 2024, 11:01
Суспільно-інформаційний ресурс громади
Фахівці ДСНС та ювенали не припиняють проведення профілактичної роботи, що спрямована на запобігання нещасним випадкам на водоймах у зимовий період.
Житомирщина разом з усією країною допомагає жителям Херсонщини, які опинилися під загрозою через терористичний акт росіян на Каховський ГЕС.
Символічно, що це відбулося саме в Овручі, адже ця громада найбільше постраждала від російських бомбардувань.
Хлопці та дівчата навчаються у ліцеї № 28. З ними також друг з ліцею № 16. Разом вони влаштували імпровізований блокпост, на якому збирають кошти на допомогу нашим захисникам.
Віктор Третяк
Погляд на ситуацію з мобілізацією очима співробітника ТЦК

Усі канали та пабліки зараз тільки й роблять, що розповідають про свавілля військкомів, про те, як ч...

Anton Reshetnyuk
ПАМ’ЯТАТИ, РОЗУМІТИ І ПЕРЕМАГАТИ!

Вже  за  тиждень на календарі замайорить дата, яка у свідомості багатьох поколінь українці...

Вектор Читача
Бібліотекар. Книжка. Подія

Шановні друзі! Цьогоріч Житомирська обласна бібліотека для дітей та юнацтва святкуватиме свій 85-річ...

Віктор Мельниченко
Сесія Новогуйвинської ради, попри перешкоди, прийняла ряд важливих для громади рішень

Чергове засідання сесії Новогувинської селищної ради пройшло на підвищених тонах. Частина депутатів ...

Житомирські новини
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Поліцейські пропонують долучитись усім охочим, у першу чергу студентській молоді, до превентивної роботи та підвищення правової обізнаності суспільства. Конкурс триватиме до 12 травня та має на меті створення низки соціальних роликів із порадами, як уберегтися від шахраїв. Продаж неіснуючих товарів, телефонні шахрайства, псевдоволонтерство – найпопулярніші схеми, до яких вдаються ошуканти. Чи не щодня до поліції Житомирщини надходять повідомлення від потерпілих про те, що вони стали жертвою кіберзлочинців.
В Україні продовжено запис до 8 бригад «Гвардії наступу»: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов». Вони мають зміцнити українські сили під час майбутнього контрнаступу та звільненні територій від ворога. Це бригади Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. «З ворожою піхотою в нас розмова коротка. Тільки вони починають штурм – одразу отримують по зубах і бажання штурмувати наші позиції відпадає. Ми їх навіть іноді чекаємо. Але недооцінювати ворога не варто», — боєць бригади «Рубіж».
Посміхнись  
- Одного разу в американського дипломата запитали: - Що таке чиновницька дипломатія? Американець відповів: - О! Це...

Черняхівські поліцейські повернули відібраний шахрайкою телевізор

14.03.2019 12:40

Черняхівський район, новини - 11 березня поліцейські викрили жительку селища у заволодінні чужим майном шляхом обману. Як встановили розшуківці, жінка під надуманим приводом відібрала у знайомої телевізор та перепродала його. Нині їй загрожує кримінальна відповідальність.

41-річна потерпіла розповіла, що наприкінці лютого до її будинку прийшла наглядно знайома разом з товаришкою. Жінки переконали співмешканця заявниці, якої у той час не було вдома, у наявності боргу перед ними. Гості впевнено стверджували, що днями одна з них позичила тисячу гривень потерпілій, а оскільки та не повертає гроші, то вони забирають телевізор з тюнером.

Чоловік не встиг оговтатись, як техніку винесли з будинку. Заявниця лише наступного дня повернулась додому і виявила відсутність власного майна. Знайома ж навідріз відмовилась його повертати, тож потерпіла звернулась до поліції.

Як з’ясували правоохоронці, перевіряючи обставини події, лиходійка того ж вечора продала телевізор, а отримані кошти витратила на власні розваги. Окрім того, у ході перевірки інформації про боргові зобов’язання жоден із вказаних нею свідків події не підтвердив факт передачі потерпілій грошей.

За вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті за заволодіння чужим майном шляхом обману передбачає відповідальність у вигляді як штрафу, так і обмеження волі терміном до 3 років.

- Підозрювана, 41-річна жителька смт. Черняхова, раніше уже притягувалась до кримінальної відповідальності за правопорушення, пов’язані із незаконним обігом наркотичних засобів. Нині ж їй загрожує чергове покарання, - прокоментував начальник Черняхівського відділення поліції Віктор Левандовський.

Відібрану техніку поліцейські вилучили у нового власника та повернули потерпілій

Житомирські новини
Теги: