RSS
Вівторок, 19 березня 2024, 10:18
Суспільно-інформаційний ресурс громади
Фахівці ДСНС та ювенали не припиняють проведення профілактичної роботи, що спрямована на запобігання нещасним випадкам на водоймах у зимовий період.
Житомирщина разом з усією країною допомагає жителям Херсонщини, які опинилися під загрозою через терористичний акт росіян на Каховський ГЕС.
Символічно, що це відбулося саме в Овручі, адже ця громада найбільше постраждала від російських бомбардувань.
Хлопці та дівчата навчаються у ліцеї № 28. З ними також друг з ліцею № 16. Разом вони влаштували імпровізований блокпост, на якому збирають кошти на допомогу нашим захисникам.
Віктор Третяк
Погляд на ситуацію з мобілізацією очима співробітника ТЦК

Усі канали та пабліки зараз тільки й роблять, що розповідають про свавілля військкомів, про те, як ч...

Anton Reshetnyuk
ПАМ’ЯТАТИ, РОЗУМІТИ І ПЕРЕМАГАТИ!

Вже  за  тиждень на календарі замайорить дата, яка у свідомості багатьох поколінь українці...

Вектор Читача
Бібліотекар. Книжка. Подія

Шановні друзі! Цьогоріч Житомирська обласна бібліотека для дітей та юнацтва святкуватиме свій 85-річ...

Віктор Мельниченко
Сесія Новогуйвинської ради, попри перешкоди, прийняла ряд важливих для громади рішень

Чергове засідання сесії Новогувинської селищної ради пройшло на підвищених тонах. Частина депутатів ...

Житомирські новини
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Поліцейські пропонують долучитись усім охочим, у першу чергу студентській молоді, до превентивної роботи та підвищення правової обізнаності суспільства. Конкурс триватиме до 12 травня та має на меті створення низки соціальних роликів із порадами, як уберегтися від шахраїв. Продаж неіснуючих товарів, телефонні шахрайства, псевдоволонтерство – найпопулярніші схеми, до яких вдаються ошуканти. Чи не щодня до поліції Житомирщини надходять повідомлення від потерпілих про те, що вони стали жертвою кіберзлочинців.
В Україні продовжено запис до 8 бригад «Гвардії наступу»: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов». Вони мають зміцнити українські сили під час майбутнього контрнаступу та звільненні територій від ворога. Це бригади Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. «З ворожою піхотою в нас розмова коротка. Тільки вони починають штурм – одразу отримують по зубах і бажання штурмувати наші позиції відпадає. Ми їх навіть іноді чекаємо. Але недооцінювати ворога не варто», — боєць бригади «Рубіж».
Посміхнись  
- В Житомирі на вулиці Михайлівській чутки доходять швидше, ніж SMS... 

На Житомирщині поліцейські викрили серійного магазинного злодія

21.05.2018 18:32

Житомирські новини - 27-річний житель Андрушівського району, перебуваючи упродовж кількох місяців на підробітках у столиці, навідувався додому і заодно обкрадав місцеві магазини. Викрили підозрюваного завдяки встановленим в окремих торгівельних закладах камерам відеоспостереження.

16 травня працівники кримінальної поліції Андрушівського відділення поліції розшукали у м. Києві жителя с. Старої Котельні, який уже тривалий час перебував у столиці на підробітках. Чоловіка затримали за підозрою у причетності до вчинення низки крадіжок з сільських магазинів на Андрушівщині.

– У селах Старій Котельні та Івниці у минулому та вже у поточному роках невідомим були вчинені крадіжки з місцевих магазинів. Усі ці факти схожі за характером і способом вчинення. Зловмисник проникав до приміщення у нічний час, пошкоджуючи металопластикові вікна чи двері, та виносив гроші, алкоголь, тютюн і продукти харчування. В окремих торгівельних закладах невідомий злодій побував двічі, - розповів начальник Андрушівського ВП ГУНП Житомирщини Ігор Власюк.

За всіма зареєстрованими фактами були розпочаті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Під час досудового розслідування поліцейські здійснили низку заходів, у рамках яких зібрали необхідні відомості, перевірили раніше судимих за аналогічні правопорушення осіб, проаналізували слідову інформацію та речові докази з місць подій. Разом з тим, з’ясувати особу підозрюваного поліцейським допомогли записи камер відеоспостереження, встановлені на окремих торгівельних закладах.

27-річного жителя с. Старої Котельні оперативники кримінальної поліції розшукали та затримали у м. Києві, де чоловік працював на сезонних підробітках. Свою вину він визнав і розповів, що навідувався у магазини, коли приїжджав додому на електричках. Усе викрадене віз із собою до столиці як харчові запаси.

Правоохоронці обґрунтовано підозрюють чоловіка у причетності щонайменше до 8 крадіжок із сільмагів. У рамках подальшого досудового розслідування перевірки тривають.

За чинним законодавством підозрюваному може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.

Житомирські новини
Теги: