RSS
Вівторок, 19 березня 2024, 08:51
Суспільно-інформаційний ресурс громади
Фахівці ДСНС та ювенали не припиняють проведення профілактичної роботи, що спрямована на запобігання нещасним випадкам на водоймах у зимовий період.
Житомирщина разом з усією країною допомагає жителям Херсонщини, які опинилися під загрозою через терористичний акт росіян на Каховський ГЕС.
Символічно, що це відбулося саме в Овручі, адже ця громада найбільше постраждала від російських бомбардувань.
Хлопці та дівчата навчаються у ліцеї № 28. З ними також друг з ліцею № 16. Разом вони влаштували імпровізований блокпост, на якому збирають кошти на допомогу нашим захисникам.
Віктор Третяк
Погляд на ситуацію з мобілізацією очима співробітника ТЦК

Усі канали та пабліки зараз тільки й роблять, що розповідають про свавілля військкомів, про те, як ч...

Anton Reshetnyuk
ПАМ’ЯТАТИ, РОЗУМІТИ І ПЕРЕМАГАТИ!

Вже  за  тиждень на календарі замайорить дата, яка у свідомості багатьох поколінь українці...

Вектор Читача
Бібліотекар. Книжка. Подія

Шановні друзі! Цьогоріч Житомирська обласна бібліотека для дітей та юнацтва святкуватиме свій 85-річ...

Віктор Мельниченко
Сесія Новогуйвинської ради, попри перешкоди, прийняла ряд важливих для громади рішень

Чергове засідання сесії Новогувинської селищної ради пройшло на підвищених тонах. Частина депутатів ...

Житомирські новини
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Поліцейські пропонують долучитись усім охочим, у першу чергу студентській молоді, до превентивної роботи та підвищення правової обізнаності суспільства. Конкурс триватиме до 12 травня та має на меті створення низки соціальних роликів із порадами, як уберегтися від шахраїв. Продаж неіснуючих товарів, телефонні шахрайства, псевдоволонтерство – найпопулярніші схеми, до яких вдаються ошуканти. Чи не щодня до поліції Житомирщини надходять повідомлення від потерпілих про те, що вони стали жертвою кіберзлочинців.
В Україні продовжено запис до 8 бригад «Гвардії наступу»: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов». Вони мають зміцнити українські сили під час майбутнього контрнаступу та звільненні територій від ворога. Це бригади Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. «З ворожою піхотою в нас розмова коротка. Тільки вони починають штурм – одразу отримують по зубах і бажання штурмувати наші позиції відпадає. Ми їх навіть іноді чекаємо. Але недооцінювати ворога не варто», — боєць бригади «Рубіж».
Посміхнись  
- Сидит девушка в кафе на Михайловской и пьет ароматное кофе. Вдруг подходит к ней депутат и говорит: «Девушка, можно я за...

Поліцейські закрили ще три гральні заклади на Житомирщині

02.09.2018 18:17

Житомирські новини - Упродовж двох днів, 29 та 30 серпня, працівники Коростенського відділу поліції провели санкціоновані обшуки у трьох закладах, що функціонували під вивісками державних лотерей. З приміщень вилучено техніку та інші речі, які можуть бути доказами організації забороненого в Україні грального бізнесу. Досудове розслідування триває.

Усі три гральні заклади, в яких поліція провела обшуки, функціонували у м. Коростені: 2- у приміщеннях інтернет-клубів, ще 1 – на першому поверсі житлового будинку. У результаті проведених слідчих дій були виявлені ознаки ведення підпільних азартних ігор.

– За наявною інформацією, у цих закладах відвідувачам надавався доступ до азартних ігор, обов'язковою умовою участі в яких була сплата гравцем грошей, у тому числі через систему електронних платежів. І це у результаті давало учаснику змогу у разі виграшу отримати його грошовий еквівалент, - зазначив начальник Коростенського ВП ГУНП Михайло Старовойт.

Відтак з трьох закладів правоохоронці вилучили загалом до 20 системних блоків з програмним забезпеченням та іншими комплектуючими комп’ютерної техніки, серед яких монітори та мережеві комутатори. Також поліцейські виявили грошові кошти та записи чорнової бухгалтерії, що долучені до матеріалів кримінального провадження як докази протиправної діяльності. У рамках подальших слідчо-розшукових заходів у відповідних кримінальних провадженнях встановлюються організатори грального бізнесу.

Нині вирішується питання щодо накладення арешту на вилучене майно та проведення відповідних експертних досліджень.

Відповідно до українського законодавства зайняття гральним бізнесом (ст. 203-2 ККУ) карається значними штрафними санкціями.

Нагадаємо, що 28 серпня поліцейські провели санкціоновані обшуки у 4 гральних закладах на Олевщині.

Житомирські новини
Теги: