RSS
Субота, 20 квітня 2024, 00:25
Суспільно-інформаційний ресурс громади
Фахівці ДСНС та ювенали не припиняють проведення профілактичної роботи, що спрямована на запобігання нещасним випадкам на водоймах у зимовий період.
Житомирщина разом з усією країною допомагає жителям Херсонщини, які опинилися під загрозою через терористичний акт росіян на Каховський ГЕС.
Символічно, що це відбулося саме в Овручі, адже ця громада найбільше постраждала від російських бомбардувань.
Хлопці та дівчата навчаються у ліцеї № 28. З ними також друг з ліцею № 16. Разом вони влаштували імпровізований блокпост, на якому збирають кошти на допомогу нашим захисникам.
іменинники

Демяненко Юрій Володимирович, екс-начальник УМВС в Житомирській області, полковник міліції

Віктор Третяк
Погляд на ситуацію з мобілізацією очима співробітника ТЦК

Усі канали та пабліки зараз тільки й роблять, що розповідають про свавілля військкомів, про те, як ч...

Anton Reshetnyuk
ПАМ’ЯТАТИ, РОЗУМІТИ І ПЕРЕМАГАТИ!

Вже  за  тиждень на календарі замайорить дата, яка у свідомості багатьох поколінь українці...

Вектор Читача
Бібліотекар. Книжка. Подія

Шановні друзі! Цьогоріч Житомирська обласна бібліотека для дітей та юнацтва святкуватиме свій 85-річ...

Віктор Мельниченко
Сесія Новогуйвинської ради, попри перешкоди, прийняла ряд важливих для громади рішень

Чергове засідання сесії Новогувинської селищної ради пройшло на підвищених тонах. Частина депутатів ...

Житомирські новини
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Поліцейські пропонують долучитись усім охочим, у першу чергу студентській молоді, до превентивної роботи та підвищення правової обізнаності суспільства. Конкурс триватиме до 12 травня та має на меті створення низки соціальних роликів із порадами, як уберегтися від шахраїв. Продаж неіснуючих товарів, телефонні шахрайства, псевдоволонтерство – найпопулярніші схеми, до яких вдаються ошуканти. Чи не щодня до поліції Житомирщини надходять повідомлення від потерпілих про те, що вони стали жертвою кіберзлочинців.
В Україні продовжено запис до 8 бригад «Гвардії наступу»: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов». Вони мають зміцнити українські сили під час майбутнього контрнаступу та звільненні територій від ворога. Це бригади Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. «З ворожою піхотою в нас розмова коротка. Тільки вони починають штурм – одразу отримують по зубах і бажання штурмувати наші позиції відпадає. Ми їх навіть іноді чекаємо. Але недооцінювати ворога не варто», — боєць бригади «Рубіж».
Посміхнись  
- П'яний депутат збив лося, але не розгубився, і виклав на ютуб відео з реєстратора в зворотній перемотці, де він його воскрешає,...

Володимир ПЕХОВ: «Іду на вибори, щоб виконати всі зобов’язання перед виборцями!»

02.10.2014 11:44

Народний депутат України, кандидат в народні депутати України Володимир Пехов іде на вибори, щоб завершити свої попередні справи та виконати всі зобов’язання перед виборцями. За його словами, роботу на півдорозі не кидають, її необхідно завершити. Він іде до парламенту, щоб продовжувати працювати для людей. 

«Серед головних моїх завдань – розширення прав та повноважень територіальних громад. Громади повинні отримувати більше грошей. Бюджети мають формуватися знизу догори, виходячи з реальних потреб, а не жити на те, що їм перепаде з головного кошторису країни. У селах повинні будуватися дороги, водогони питної води, повинні працювати програми газифікації та освітлення населених пунктів тощо», - наголосив Володимир Пехов. 

За словами кандидата в народні депутати Володимира Пехова, він підтримує та має підтримку від Президента України Петра Порошенка. «Із Петром Олексійовичем я знайомий особисто. Це досвідчена людина, мудрий політичний діяч, дипломат. Він робить все для того, щоб в Україні був мир і спокій. Президент працює над припиненням вогню на сході та встановленням миру у нашій державі. І я вірю в його успіх.

Я, як народний депутат від виборчого округу №64, відповідаю за своїх виборців, за спокій і добробут тут, на поліській землі. Головне завдання, яке переді мною означив Президент, - забезпечити добробут громадян та їхню особисту безпеку. Маю тверде переконання, що наша злагоджена спільна робота – це запорука мирного майбутнього і кращого життя для кожного громадянина», - сказав Володимир Пехов.

Володимир Пехов висловив чітке переконання, що для того, щоб в країні нарешті настав мир і спокій, потрібно об’єднати народних депутатів, які підтримають курс Президента і будуть ефективно працювати на благо держави. За його словами, тільки патріотично налаштований парламент зможе стати надійною опорою і сильним плечем для Президента та всього українського народу. 

«Також потрібно продовжувати припинення вогню, якого добився Президент. Необхідно вимагати від країн-учасниць Будапештського меморандуму про нашу безпеку, зокрема США і Великобританії, виконання своїх політичних зобов’язань. 

Одночасно необхідно негайно реформувати і переозброїти нашу армію. Після реформи в армії не повинно залишитися хворих, слабких і небоєздатних людей. Але, перш за все, потрібно відкликати з фронту тих, хто вже кілька місяців поспіль знаходиться там без відпочинку. Окреме важливе питання, яким я особисто займаюся, - визволення наших солдат із полону», - зазначив кандидат у народні депутати.

За словами Володимира Пехова, нова Верховна Рада повинна чути простих людей. Депутати повинні працювати не на себе і своїх партійних вождів, а на Україну та для народу. Люди, віддаючи свій голос за того чи іншого депутата, уповноважують його представляти саме їхні інтереси. Тому важливо, щоб депутати про це ніколи не забували, щоб не цурались людей і їхніх проблем, як це часто буває. 

«Я впевнений, що тільки об’єднавшись разом, ми зможемо подолати будь-які труднощі, покращити життя всіх мешканців Полісся, навести в країні лад, забезпечити гідне життя громадян та мирне майбутнє нашої держави. Довіра виборців – моя відповідальність!», - наголосив Володимир Пехов.

Прес-служба народного депутата України, 
кандидата в народні депутати 
Володимира ПЕХОВА

 

Житомирські новини