RSS
Середа, 1 травня 2024, 08:00
Суспільно-інформаційний ресурс громади
Фахівці ДСНС та ювенали не припиняють проведення профілактичної роботи, що спрямована на запобігання нещасним випадкам на водоймах у зимовий період.
Житомирщина разом з усією країною допомагає жителям Херсонщини, які опинилися під загрозою через терористичний акт росіян на Каховський ГЕС.
Символічно, що це відбулося саме в Овручі, адже ця громада найбільше постраждала від російських бомбардувань.
Хлопці та дівчата навчаються у ліцеї № 28. З ними також друг з ліцею № 16. Разом вони влаштували імпровізований блокпост, на якому збирають кошти на допомогу нашим захисникам.
Віктор Третяк
Погляд на ситуацію з мобілізацією очима співробітника ТЦК

Усі канали та пабліки зараз тільки й роблять, що розповідають про свавілля військкомів, про те, як ч...

Anton Reshetnyuk
ПАМ’ЯТАТИ, РОЗУМІТИ І ПЕРЕМАГАТИ!

Вже  за  тиждень на календарі замайорить дата, яка у свідомості багатьох поколінь українці...

Вектор Читача
Бібліотекар. Книжка. Подія

Шановні друзі! Цьогоріч Житомирська обласна бібліотека для дітей та юнацтва святкуватиме свій 85-річ...

Віктор Мельниченко
Сесія Новогуйвинської ради, попри перешкоди, прийняла ряд важливих для громади рішень

Чергове засідання сесії Новогувинської селищної ради пройшло на підвищених тонах. Частина депутатів ...

Житомирські новини
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Поліцейські пропонують долучитись усім охочим, у першу чергу студентській молоді, до превентивної роботи та підвищення правової обізнаності суспільства. Конкурс триватиме до 12 травня та має на меті створення низки соціальних роликів із порадами, як уберегтися від шахраїв. Продаж неіснуючих товарів, телефонні шахрайства, псевдоволонтерство – найпопулярніші схеми, до яких вдаються ошуканти. Чи не щодня до поліції Житомирщини надходять повідомлення від потерпілих про те, що вони стали жертвою кіберзлочинців.
В Україні продовжено запис до 8 бригад «Гвардії наступу»: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов». Вони мають зміцнити українські сили під час майбутнього контрнаступу та звільненні територій від ворога. Це бригади Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. «З ворожою піхотою в нас розмова коротка. Тільки вони починають штурм – одразу отримують по зубах і бажання штурмувати наші позиції відпадає. Ми їх навіть іноді чекаємо. Але недооцінювати ворога не варто», — боєць бригади «Рубіж».
Посміхнись  
- Повертається додому місцевий чиновник, добряче хильнувши з колегами: - Ллл-ллл-люссссся, я ссс-ссс-сеня взагалі не пив! - От...

Володимир Пехов – лідер виборчих перегонів у 64-му окрузі

09.10.2014 10:19

Політиком, якому найбільше довіряють у 64-му одномандатному виборчому окрузі, був і залишається Володимир Пехов. Про це свідчать останні дані соціологічного дослідження, проведеного компанією «Соцінтел» наприкінці вересня цього року в Олевському, Овруцькому, Лугинському, Коростенському районах та м. Коростень.

За даними соціологів, народний депутат та кандидат в народні депутати України Володимир Пехов залишається найпопулярнішим політиком в Овруцькому, Олевському, Лугинському районах та м. Коростені. Так, Володимиру Пехову довіряють майже половина виборців (49%), які хочуть бачити саме його своїм представником у Верховній Раді й надалі. Водночас рівень довіри до інших кандидатів в народні депутати, які балотуються у тому самому виборчому окрузі, не перевищує 19%. Рівень довіри у найближчих його переслідувачів значно нижчий: Андрій Озерчук – 19%, Володимир Арешонков – 14%. 

На запитання: «За якого мажоритарного кандидата в народні депутати Ви віддали би свій голос на парламентських виборах 26 жовтня 2014 року?» 36,9% опитаних вказали – за Володимира Пехова. За кандидата від «Блоку Петра Порошенка» Володимира Арешонкова готові проголосувати 15,6% виборців. За представника партії «Народний фронт» Андрія Озерчука готові віддати свої голоси 8,1% виборців. А за представника Радикальної партії Олега Ляшка Анатолія Лазаренка готові проголосувати 6,8% виборців.

Решта кандидатів – Михайло Кізюк («Демократичний альянс»), Віктор Пустовіт («Сильна Україна»), Юрій Білошицький («Опозиційний блок»), Сергій Вербельчук («Блок лівих сил України») та самовисуванці Сергій Ковердун, Роман Очеретнюк, Євген Дзюба, Юрій Ковалінський, Тетяна Тимочко, Валентин Савицький, Сергій Ярошовець – розподілили між собою 18,4% голосів виборців.

14,2% виборців ще не визначились із питанням, кому віддадуть свій голос. Водночас усі запевнили, що свій вибір зроблять на основі не передвиборних обіцянок, а реальних справ, які вже зроблені кандидатами.

Варто звернути увагу на те, що Володимир Арешонков отримує 15,6% підтримки виборців, маючи низьку пізнаваність. Пояснити це можна лише передачею йому партійного рейтингу «Блоку Петра Порошенка». Можна говорити про чітку партійну прив’язку цього кандидата – основний масив голосів він отримує саме за свою партійну приналежність. Однак 68,7% опитаних заявили, що партійна приналежність кандидата у Верховну Раду по мажоритарному округу не є принциповим питанням.

Також Володимир Пехов є лідером громадської думки в окрузі, оскільки це єдиний політик, який продовжив працювати й після обрання його народним депутатом у 2012 році. Соціологічне дослідження показало, що рівень пізнаваності діючого народного депутата складає 83%. Пізнаваність інших кандидатів не перевищує 33%, тобто більшість опитаних просто не чули про цих людей. 

Володимир Пехов – лідер виборчих перегонів у 64-му окрузі

Опитування було проведено в період з 22 по 28 вересня 2014 року на території одномандатного виборчого округу № 64 (центр – м. Коростень. Межі: м. Коростень, Коростенський, Лугинський, Овруцький і Олевський райони). Участь у дослідженні взяли 2040 респондентів. Вибірка репрезентативна. Погрішність складає не більше 1,8%.

Прес-служба народного депутата, кандидата в народні депутати
Володимира Пехова
Житомирські новини