RSS
Четвер, 28 березня 2024, 15:53
Суспільно-інформаційний ресурс громади
Фахівці ДСНС та ювенали не припиняють проведення профілактичної роботи, що спрямована на запобігання нещасним випадкам на водоймах у зимовий період.
Житомирщина разом з усією країною допомагає жителям Херсонщини, які опинилися під загрозою через терористичний акт росіян на Каховський ГЕС.
Символічно, що це відбулося саме в Овручі, адже ця громада найбільше постраждала від російських бомбардувань.
Хлопці та дівчата навчаються у ліцеї № 28. З ними також друг з ліцею № 16. Разом вони влаштували імпровізований блокпост, на якому збирають кошти на допомогу нашим захисникам.
Віктор Третяк
Погляд на ситуацію з мобілізацією очима співробітника ТЦК

Усі канали та пабліки зараз тільки й роблять, що розповідають про свавілля військкомів, про те, як ч...

Anton Reshetnyuk
ПАМ’ЯТАТИ, РОЗУМІТИ І ПЕРЕМАГАТИ!

Вже  за  тиждень на календарі замайорить дата, яка у свідомості багатьох поколінь українці...

Вектор Читача
Бібліотекар. Книжка. Подія

Шановні друзі! Цьогоріч Житомирська обласна бібліотека для дітей та юнацтва святкуватиме свій 85-річ...

Віктор Мельниченко
Сесія Новогуйвинської ради, попри перешкоди, прийняла ряд важливих для громади рішень

Чергове засідання сесії Новогувинської селищної ради пройшло на підвищених тонах. Частина депутатів ...

Житомирські новини
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Поліцейські пропонують долучитись усім охочим, у першу чергу студентській молоді, до превентивної роботи та підвищення правової обізнаності суспільства. Конкурс триватиме до 12 травня та має на меті створення низки соціальних роликів із порадами, як уберегтися від шахраїв. Продаж неіснуючих товарів, телефонні шахрайства, псевдоволонтерство – найпопулярніші схеми, до яких вдаються ошуканти. Чи не щодня до поліції Житомирщини надходять повідомлення від потерпілих про те, що вони стали жертвою кіберзлочинців.
В Україні продовжено запис до 8 бригад «Гвардії наступу»: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов». Вони мають зміцнити українські сили під час майбутнього контрнаступу та звільненні територій від ворога. Це бригади Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. «З ворожою піхотою в нас розмова коротка. Тільки вони починають штурм – одразу отримують по зубах і бажання штурмувати наші позиції відпадає. Ми їх навіть іноді чекаємо. Але недооцінювати ворога не варто», — боєць бригади «Рубіж».
Посміхнись  
- Житомир, в одній із квартир міста: Знаєш, мила, досить мене пригнічувати та постійно «пиляти»! Все, набридло так жити!...

У Житомирі затримано чоловіка, який погрожував прокурору фізичною розправою

13.03.2019 17:24

Новини Житомира - У понеділок, 11 березня 2019 року, завдяки злагодженим діям Житомирської місцевої прокуратури та Житомирського ВП ГУНП в області, оперативно, через декілька годин після події, що сталася у залі засідань Корольовського районного суду м. Житомира, затримано у порядку ст. 208 КПК України особу, яка погрожувала фізичною розправою та вбивством прокурору місцевої прокуратури при виконанні ним службових обов’язків.


Так, житомирянин, якого вироком Корольовського районного суду м. Житомира від 01.03.2019 визнано винним у спричинені умисних легких тілесних ушкоджень колишній дружині, у понеділок, 11 березня 2019 року, забираючи копію судового рішення, побачив у судовій залі прокурора, який підтримував обвинувачення по його справі, та у присутності свідків, став погрожувати йому фізичною розправою, нецензурно висловлюючись.


Відомості за вказаним фактом СВ Житомирського ВП ГУНП в області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні.


Наразі досудове розслідування здійснюється СУ ГУНП в Житомирській області.


Під процесуальним керівництвом прокуратури області особі повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків) КК України, вирішується питання щодо внесення клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.


Додатково: санкція зазначеної статті передбачає покарання, зокрема, у виді позбавлення волі на строк до трьох років.

Житомирські новини
Теги: