RSS
Вівторок, 19 березня 2024, 11:22
Суспільно-інформаційний ресурс громади
Фахівці ДСНС та ювенали не припиняють проведення профілактичної роботи, що спрямована на запобігання нещасним випадкам на водоймах у зимовий період.
Житомирщина разом з усією країною допомагає жителям Херсонщини, які опинилися під загрозою через терористичний акт росіян на Каховський ГЕС.
Символічно, що це відбулося саме в Овручі, адже ця громада найбільше постраждала від російських бомбардувань.
Хлопці та дівчата навчаються у ліцеї № 28. З ними також друг з ліцею № 16. Разом вони влаштували імпровізований блокпост, на якому збирають кошти на допомогу нашим захисникам.
Віктор Третяк
Погляд на ситуацію з мобілізацією очима співробітника ТЦК

Усі канали та пабліки зараз тільки й роблять, що розповідають про свавілля військкомів, про те, як ч...

Anton Reshetnyuk
ПАМ’ЯТАТИ, РОЗУМІТИ І ПЕРЕМАГАТИ!

Вже  за  тиждень на календарі замайорить дата, яка у свідомості багатьох поколінь українці...

Вектор Читача
Бібліотекар. Книжка. Подія

Шановні друзі! Цьогоріч Житомирська обласна бібліотека для дітей та юнацтва святкуватиме свій 85-річ...

Віктор Мельниченко
Сесія Новогуйвинської ради, попри перешкоди, прийняла ряд важливих для громади рішень

Чергове засідання сесії Новогувинської селищної ради пройшло на підвищених тонах. Частина депутатів ...

Житомирські новини
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Поліцейські пропонують долучитись усім охочим, у першу чергу студентській молоді, до превентивної роботи та підвищення правової обізнаності суспільства. Конкурс триватиме до 12 травня та має на меті створення низки соціальних роликів із порадами, як уберегтися від шахраїв. Продаж неіснуючих товарів, телефонні шахрайства, псевдоволонтерство – найпопулярніші схеми, до яких вдаються ошуканти. Чи не щодня до поліції Житомирщини надходять повідомлення від потерпілих про те, що вони стали жертвою кіберзлочинців.
В Україні продовжено запис до 8 бригад «Гвардії наступу»: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов». Вони мають зміцнити українські сили під час майбутнього контрнаступу та звільненні територій від ворога. Це бригади Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. «З ворожою піхотою в нас розмова коротка. Тільки вони починають штурм – одразу отримують по зубах і бажання штурмувати наші позиції відпадає. Ми їх навіть іноді чекаємо. Але недооцінювати ворога не варто», — боєць бригади «Рубіж».
Посміхнись  
- Десь у Житомирі після чергових реформ уряду країни Дружина чоловікові: - Ти навіщо взяв новий пакетик з чаєм? - У старого вже...

Чому реклама в маршрутках така популярна?

30.09.2021 09:46

Новини Житомира - Щодня тисячі людей здійснюють свій звичний маршрут використовуючи громадський транспорт  — вранці прямуючи на роботу, ввечері повертаючись додому . Впродовж поїздки пасажири відпочивають від повсякденної  метушні та  максимально відкритті до сприйняття інформації.  Проникнути у свідомість людей за допомогою правильно сформованого, інформаційно- візуалізованого та вчасно поданого контенту — це те, що можемо зробити ми, креативна команда KRAN.

У нашому розпорядженні — 22-дюймові монітори, налаштовані на демонстрацію відеороликів в якості FULL HD, розміщених в салонах міських маршрутних таксі  Житомира. Вони стають ідеальним майданчиком для:

  • Залучення уваги до нового продукту.
  • Підтримки лояльності аудиторії до вже улюблених та найбільш споживаних товарів чи послуг.
  • Акційних пропозицій і розпродажів.
  • Повідомлення про відкриття нових торгівельних точок.
  • Інформації про ребрендинг.
  • Оголошення щодо  зміни локацій.

 

Багато підприємців та компаній Житомира вже обрали співпрацю з KRAN саме тому, що ми надали їм такий важливий і зручний рекламний канал комунікації з аудиторією, як відеореклама в маршрутках.

Методичні покази реклами викликають мимовільний інтерес, спонукаючи пасажирів здійснити покупку товару, замовити послугу, відвідати магазин або ресторан. Будь-які громадські або благодійні проекти матимуть широкий резонанс після рекламування в маршрутних таксі міста.

Розміщення реклами відбувається щотижня. Період розміщення складає від 1 місяця.

Що собою являють рекламні відеоролики?

Кожен ролик створюється з урахуванням побажань клієнта, законів маркетингу та психології споживача. Крім того, рекламні ролики чергуються з розважальним та освітнім контентом, що викликає підвищений інтерес глядачів, запобігаючи трансформуванню реклами у фоновий шум.

 

 

У чому секрет високої ефективності відеореклами в маршрутках?

Щодня міський транспорт обирає більш як 70% населення Житомира та передмістя або 206250 осіб, повторюючи свій маршрут як мінімум  два рази на день. Рекламу в маршрутці бачить велика частина платоспроможного населення міста, а  це означає, що вона буде мати високу ефективність та виправдає витрати.

Такий підхід дає рекламодавцеві можливість залучити нових клієнтів, зробити повторні продажі, або перевести клієнта в статус постійного. Все, що потрібно від  компанії — надати якісний продукт або послугу, яку забажає придбати велика кількість людей.

Рекламу побачить кожен пасажир: на великому моніторі вона представлена ​​у високій якості зображення, її видно з будь-якої точки салону маршрутки. Так, непомітно, вона стає частиною комфортного перебування в громадському транспорті, дозволяючи відпочити від повсякденності та дізнатися щось нове й корисне.

 

Ми готові до вашого дзвінка!

098 546 46 23

073 546 46 23

kran.agency

facebook.com/kranagency

instagram.com/kranagency

Житомирські новини
Теги: