RSS
П'ятниця, 26 квітня 2024, 00:43
Суспільно-інформаційний ресурс громади
Фахівці ДСНС та ювенали не припиняють проведення профілактичної роботи, що спрямована на запобігання нещасним випадкам на водоймах у зимовий період.
Житомирщина разом з усією країною допомагає жителям Херсонщини, які опинилися під загрозою через терористичний акт росіян на Каховський ГЕС.
Символічно, що це відбулося саме в Овручі, адже ця громада найбільше постраждала від російських бомбардувань.
Хлопці та дівчата навчаються у ліцеї № 28. З ними також друг з ліцею № 16. Разом вони влаштували імпровізований блокпост, на якому збирають кошти на допомогу нашим захисникам.
Віктор Третяк
Погляд на ситуацію з мобілізацією очима співробітника ТЦК

Усі канали та пабліки зараз тільки й роблять, що розповідають про свавілля військкомів, про те, як ч...

Anton Reshetnyuk
ПАМ’ЯТАТИ, РОЗУМІТИ І ПЕРЕМАГАТИ!

Вже  за  тиждень на календарі замайорить дата, яка у свідомості багатьох поколінь українці...

Вектор Читача
Бібліотекар. Книжка. Подія

Шановні друзі! Цьогоріч Житомирська обласна бібліотека для дітей та юнацтва святкуватиме свій 85-річ...

Віктор Мельниченко
Сесія Новогуйвинської ради, попри перешкоди, прийняла ряд важливих для громади рішень

Чергове засідання сесії Новогувинської селищної ради пройшло на підвищених тонах. Частина депутатів ...

Житомирські новини
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Поліцейські пропонують долучитись усім охочим, у першу чергу студентській молоді, до превентивної роботи та підвищення правової обізнаності суспільства. Конкурс триватиме до 12 травня та має на меті створення низки соціальних роликів із порадами, як уберегтися від шахраїв. Продаж неіснуючих товарів, телефонні шахрайства, псевдоволонтерство – найпопулярніші схеми, до яких вдаються ошуканти. Чи не щодня до поліції Житомирщини надходять повідомлення від потерпілих про те, що вони стали жертвою кіберзлочинців.
В Україні продовжено запис до 8 бригад «Гвардії наступу»: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов». Вони мають зміцнити українські сили під час майбутнього контрнаступу та звільненні територій від ворога. Це бригади Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. «З ворожою піхотою в нас розмова коротка. Тільки вони починають штурм – одразу отримують по зубах і бажання штурмувати наші позиції відпадає. Ми їх навіть іноді чекаємо. Але недооцінювати ворога не варто», — боєць бригади «Рубіж».
Посміхнись  
- Заходить житомирянка в рибальський магазин та запитує продавців. - Скажіть будь ласка, у вас вудки для лову риби є? -...

Юлія Саніна стане учасницею нового сезону «Танців з зірками» на «1+1»

24.07.2020 13:55

Новини України - Вже цієї осені на телеканалі «1+1» стартує новий сезон шоу «Танці з зірками». Напередодні в соціальних мережах розпочався #танціззіркамиchallenge – щорічний зірковий челендж, за допомогою якого учасники нового сезону передають танцювальний виклик один одному із запрошенням взяти участь у шоу.

Фронтвумен гурту The HARDKISS Юлія Саніна прийняла цьогорічний виклик #танціззіркамиchallengе від акторки Дарії Петрожицької, яка теж стала учасницею проекту. Юлія повідомила про свою участь у «Танцях з зірками», розмістивши на власних офіційних сторінках у соціальних мережах динамічне відео, у якому змінює домашній образ на танцювальний. Юлія кинула виклик учасниці гурту «НЕАНГЕЛИ» Славі Камінській, яка вже брала участь у «Танцях з зірками-2», проте через травму не змогла вийти на паркет.

«Рокери не танцюють – з такою установкою я жила багато років, хоча глибоко в душі, я хотіла побачити себе у танці. Навіть на сцені я не стою біля стійки з мікрофоном, я рухаюсь і мені подобається дивитися, як люди сприймають це. Тож, я вирішила, що у мене одне життя і чому б не спробувати потанцювати, якщо цього хочеться, та зламати стереотипи про нетанцюючих рокерів. В моєму житті, нажаль, неможливо чимось займатися лише заради власного задоволення, адже дуже мало вільного часу, але тепер є проект «Танці з зірками». У мене є мета – навчитися танцювати, мета мого партнера – перемогти у шоу, тож у нас чудовий «коктейль», який допоможе здійснити мрії. Чекайте вже восени на наші запальні та неповторні танці», - прокоментувала Юлія свою участь у шоу.

Зовсім скоро стане відомо, чи прийме Слава Камінська #танціззіркамиchallenge та чи приєднається на паркеті до Олега Винника та Олени Шоптенко, Надії Мейхер та Кирила Васюка, Санти Дімопулос та Макса Леонова, Тараса Цимбалюка з Яною Заяць, та Дар’і Петрожицької і Ігоря Галуненка, та Юлії Саніної. Також незабаром розкриються імена ведучих та усіх суддів нового четвертого сезону проекту.

Нагадаємо, що наразі вже відомі імена трьох суддів нового сезону, а хто сяде у суддівські крісла, крім Катерини Кухар, Влада Ями та Григорія Чапкіса, розкажуть в ефірі «Сніданку з 1+1».

Традиційно у шоу «Танці з зірками» беруть участь зірки. У парах з професійними хореографами вони танцюють для глядачів, які у свою чергу голосують за своїх фаворитів, наближаючи їх до перемоги. Переможцями третього сезону проекту стали акторка Ксенія Мішина та її партнер – танцівник і хореограф Женя Кот. Над виробництвом проекту працює команда Big Entertainment Shows «1+1 Продакшн».

Прем’єра нового четвертого сезону «Танців з зірками» відбудеться цієї осені на «1+1».

Житомирські новини
Теги: