RSS
Вівторок, 19 березня 2024, 06:59
Суспільно-інформаційний ресурс громади
Фахівці ДСНС та ювенали не припиняють проведення профілактичної роботи, що спрямована на запобігання нещасним випадкам на водоймах у зимовий період.
Житомирщина разом з усією країною допомагає жителям Херсонщини, які опинилися під загрозою через терористичний акт росіян на Каховський ГЕС.
Символічно, що це відбулося саме в Овручі, адже ця громада найбільше постраждала від російських бомбардувань.
Хлопці та дівчата навчаються у ліцеї № 28. З ними також друг з ліцею № 16. Разом вони влаштували імпровізований блокпост, на якому збирають кошти на допомогу нашим захисникам.
Віктор Третяк
Погляд на ситуацію з мобілізацією очима співробітника ТЦК

Усі канали та пабліки зараз тільки й роблять, що розповідають про свавілля військкомів, про те, як ч...

Anton Reshetnyuk
ПАМ’ЯТАТИ, РОЗУМІТИ І ПЕРЕМАГАТИ!

Вже  за  тиждень на календарі замайорить дата, яка у свідомості багатьох поколінь українці...

Вектор Читача
Бібліотекар. Книжка. Подія

Шановні друзі! Цьогоріч Житомирська обласна бібліотека для дітей та юнацтва святкуватиме свій 85-річ...

Віктор Мельниченко
Сесія Новогуйвинської ради, попри перешкоди, прийняла ряд важливих для громади рішень

Чергове засідання сесії Новогувинської селищної ради пройшло на підвищених тонах. Частина депутатів ...

Житомирські новини
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Поліцейські пропонують долучитись усім охочим, у першу чергу студентській молоді, до превентивної роботи та підвищення правової обізнаності суспільства. Конкурс триватиме до 12 травня та має на меті створення низки соціальних роликів із порадами, як уберегтися від шахраїв. Продаж неіснуючих товарів, телефонні шахрайства, псевдоволонтерство – найпопулярніші схеми, до яких вдаються ошуканти. Чи не щодня до поліції Житомирщини надходять повідомлення від потерпілих про те, що вони стали жертвою кіберзлочинців.
В Україні продовжено запис до 8 бригад «Гвардії наступу»: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов». Вони мають зміцнити українські сили під час майбутнього контрнаступу та звільненні територій від ворога. Це бригади Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. «З ворожою піхотою в нас розмова коротка. Тільки вони починають штурм – одразу отримують по зубах і бажання штурмувати наші позиції відпадає. Ми їх навіть іноді чекаємо. Але недооцінювати ворога не варто», — боєць бригади «Рубіж».
Посміхнись  
- - Ой, сіль розсипалася - це на сварку! - Кохана, а може якось обійдеться? - Ні, любий! Я вже налаштувалась

Юлія Тимошенко: Новий президент підтримуватиме молодь, яка забезпечить Україні позитивне майбутнє

20.03.2019 10:39

Новини України - Завдання нового президента – створити всі умови для реалізації молоді, нашого креативного класу на рідній землі. Інакше – Україна може залишитись державою без майбутнього.

Про це кандидат у Президенти України лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко сказала під час велелюдного мітингу в Харкові, молодіжній столиці країни, як назвала місто політик.

Лідер партії «Батьківщина» зауважила, що сьогодні найбільша цінність у світі – це інтелект людей. Саме тому, Україні вкрай важливо стати конкурентами в світі за таланти і створити вдома умови, які не будуть змушувати нашу молодь, наш креативний клас їхати шукати щастя в інші держави.

Новий курс України, який ініціювала Юлія Тимошенко і який вона розробила з кращими інтелектуалами, передбачає створення всіх умов для гідного життя та роботи, щоб «кожен міг реалізувати себе».

Нова молодіжна політика, яку новий президент запроваджуватиме одразу після виборів, передбачатиме:
1. безкоштовну вищу освіту;
2. гідну стипендію, якщо студент демонструє високий рівень знань, успішність, то держава має підтримувати його;
3. забезпечення молодих людей правом і можливістю розпочати власну справу. Для цього буде запроваджена система мікрокредитування;
4. доступне житло, без першого внеску, під 3-4% річних і з терміном повернення кредиту від 10 і більше років. У результаті, молоді люди зможуть спокійно виплатити квартиру, не руйнуючи своїх сімейних бюджетів;
5. модернізацію університетів, підтримку у створенні високотехнологічних проектів, ініційованих молоддю та всіх підприємств, які розробляють інноваційні продукти, повне переоснащення наукових та науково-технічних установ;
6. повернення тих розмірів одноразової допомоги при народженні дитини, яка була за прем’єрства Тимошенко: на першу дитину – 50 тис. грн, другу – 100 тис. грн, а третю і більше – 150 тис. грн.

Юлія Тимошенко впевнена в тому, що молоді талановиті люди в Україні не мають працювати «як сировина» – держава повинна сприяти їхньому розвитку. А надалі, вітчизняні інтелектуали мають брати участь в управлінні країною і працювати на її розвиток. Це передбачає Нова Конституція.

Кандидат у Президенти України під час зустрічі з науково-технічною елітою у Харкові, зазначила, що, наша країна має унікальний інтелектуальний потенціал, але досі не увійшла в 4 промислову революцію. І це в той час, коли на світових майданчиках обговорюють вже те, як будувати стосунки між людьми в епоху цієї революції.

Лідер партії "Батьківщина" розповіла, що в ініційованому нею та розробленому разом з кращими фахівцями Новому економічному курсі – програмі покрокових змін у країні – передбачено, як із застарілої сировинної моделі економіки перейти до інноваційної. Вона також наголосила на тому, що наша держава має боротися за таланти та створювати умови, щоб здібні українці могли жити та працювати на Батьківщині.

Дбати треба не лише про рівень доходів, зауважила Юлія Тимошенко, а про всю систему життя, культуру, безкоштовну освіту, щоб створити можливості реалізувати себе кожному громадянину.

Житомирські новини