RSS
П'ятниця, 26 квітня 2024, 08:13
Суспільно-інформаційний ресурс громади
Фахівці ДСНС та ювенали не припиняють проведення профілактичної роботи, що спрямована на запобігання нещасним випадкам на водоймах у зимовий період.
Житомирщина разом з усією країною допомагає жителям Херсонщини, які опинилися під загрозою через терористичний акт росіян на Каховський ГЕС.
Символічно, що це відбулося саме в Овручі, адже ця громада найбільше постраждала від російських бомбардувань.
Хлопці та дівчата навчаються у ліцеї № 28. З ними також друг з ліцею № 16. Разом вони влаштували імпровізований блокпост, на якому збирають кошти на допомогу нашим захисникам.
Віктор Третяк
Погляд на ситуацію з мобілізацією очима співробітника ТЦК

Усі канали та пабліки зараз тільки й роблять, що розповідають про свавілля військкомів, про те, як ч...

Anton Reshetnyuk
ПАМ’ЯТАТИ, РОЗУМІТИ І ПЕРЕМАГАТИ!

Вже  за  тиждень на календарі замайорить дата, яка у свідомості багатьох поколінь українці...

Вектор Читача
Бібліотекар. Книжка. Подія

Шановні друзі! Цьогоріч Житомирська обласна бібліотека для дітей та юнацтва святкуватиме свій 85-річ...

Віктор Мельниченко
Сесія Новогуйвинської ради, попри перешкоди, прийняла ряд важливих для громади рішень

Чергове засідання сесії Новогувинської селищної ради пройшло на підвищених тонах. Частина депутатів ...

Житомирські новини
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Поліцейські пропонують долучитись усім охочим, у першу чергу студентській молоді, до превентивної роботи та підвищення правової обізнаності суспільства. Конкурс триватиме до 12 травня та має на меті створення низки соціальних роликів із порадами, як уберегтися від шахраїв. Продаж неіснуючих товарів, телефонні шахрайства, псевдоволонтерство – найпопулярніші схеми, до яких вдаються ошуканти. Чи не щодня до поліції Житомирщини надходять повідомлення від потерпілих про те, що вони стали жертвою кіберзлочинців.
В Україні продовжено запис до 8 бригад «Гвардії наступу»: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов». Вони мають зміцнити українські сили під час майбутнього контрнаступу та звільненні територій від ворога. Це бригади Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. «З ворожою піхотою в нас розмова коротка. Тільки вони починають штурм – одразу отримують по зубах і бажання штурмувати наші позиції відпадає. Ми їх навіть іноді чекаємо. Але недооцінювати ворога не варто», — боєць бригади «Рубіж».
Посміхнись  
- В Житомирі на вулиці Михайлівській чутки доходять швидше, ніж SMS... 

В Адміністрації Президента вже підняли питання відставки Рижука?

06.10.2013 13:37

Губернатора очень раздражает наш депутат, который, оказывается «зарабатывает дешевый авторитет», а не борется за интересы людей округа.">Губернатора дуже дратує наш депутат , який , виявляється « заробляє дешевий авторитет » , а не бореться за інтереси людей округу . На думку пана Рижука Лабунська повинна « пріїдьте , сядемо , подивимось ... » , що , на думку губернатора , уособлює правильний підхід до вирішення проблем Ружина , Попельні , Андрушівки та Бердичева .

Ми вирішили дізнатися у ] Анжеліки Лабунської, чи збирається вона виправлятися і вести себе так , щоб губернатору подобалося , як вона працює. Ми зв'язалися з нашим депутатом по телефону і попросили її відповісти на запитання « Бердичева Ділового ». Пропонуємо текст інтерв'ю увазі наших читачів.

- Анжеліка Вікторівна , губернатор Рижук незадоволений вашим співпрацею з обласною владою і роботою на окрузі. Прокоментуйте, будь ласка , заяву губернатора.
- Те , що губернатор незадоволений моєю роботою і співпрацею, мене не дивує. У нас різне розуміння поняття «розвиток регіонів». Якщо для губернатора ці цифри і показуха, лобіювання економічних інтересів Житомира на шкоду області, то для мене, в першу чергу, це долі людей. Більше того , скажу відверто : якщо така людина , як Рижук мене лає , то для мене це ще одне підтвердження , що я роблю правильні кроки в наведенні порядку на окрузі.

- Тобто ви сприймаєте критику Рижука , як позитивну оцінку своєї роботи?
- У мене немає необхідності взагалі реагувати на думку губернатора щодо моїх справ . Коли в області пишним цвітом квітне корупція , коли завдяки м'якотілості губернатора дороги області перетворилися на атракціони смерті , коли СНІД і туберкульоз стають звичними хворобами в області , коли в економіці , соціальний захист суцільні провали , про які роздачах оцінок говорить Рижук ?

- Але ж Рижук напевно інформує Президента про те , як працюють депутати на окрузі , як співпрацюють з обласною владою? Якщо ви вважаєте критику губернатора необгрунтованою , чи не зашкодить вам така конфронтація з обласною владою?
- Не знаю , кого Рижук інформує , але я не раз вже піднімала питання і в Адміністрації президента України і в бесідах з депутами - мажоритарниками від Житомирської області про недоліки в роботі пана Рижука на посаді голови обласної державної адміністрації. І сьогодні можу сказати відкрито , що моя думка і думка інших людей , які дійсно переживають за долю Житомирській області почуто керівництвом країни. Найближчим часом , я дуже вірю в мудрість керівництва країни , пан Рижук піде у відставку , і на його місце прийде гідна людина .

- Я правильно вас зрозумів , рішення про відставку губернатора Житомирської області Рижука прийнято?
- Наскільки я володію інформацією , до кінця року в Житомирській області буде новий губернатор , якщо тільки ... пан Рижук не виграє в шоу « Україна має талант » зі своїм акордеоном - президент любить акордеоністів і йому буде тоді важко відправити Рижука у відставку.

- Ви серйозно ?
- Це жарт , але я впевнена в тому , що Житомирщині потрібна свіжа кров у системі державного управління. Розуміють це і в Адміністрації президента. А щодо оцінки моєї роботи на окрузі ... Її нехай дають люди , які там живуть. Їхня думка для мене завжди важливо . Губернатору Рижуку ж я хочу сказати , що я дуже незадоволена його роботою на посаді голови області , і, до речі , більшість жителів області мою думку розділяють .

Житомирские новости

Житомирські новини