RSS
Вівторок, 19 березня 2024, 05:53
Суспільно-інформаційний ресурс громади
Фахівці ДСНС та ювенали не припиняють проведення профілактичної роботи, що спрямована на запобігання нещасним випадкам на водоймах у зимовий період.
Житомирщина разом з усією країною допомагає жителям Херсонщини, які опинилися під загрозою через терористичний акт росіян на Каховський ГЕС.
Символічно, що це відбулося саме в Овручі, адже ця громада найбільше постраждала від російських бомбардувань.
Хлопці та дівчата навчаються у ліцеї № 28. З ними також друг з ліцею № 16. Разом вони влаштували імпровізований блокпост, на якому збирають кошти на допомогу нашим захисникам.
Віктор Третяк
Погляд на ситуацію з мобілізацією очима співробітника ТЦК

Усі канали та пабліки зараз тільки й роблять, що розповідають про свавілля військкомів, про те, як ч...

Anton Reshetnyuk
ПАМ’ЯТАТИ, РОЗУМІТИ І ПЕРЕМАГАТИ!

Вже  за  тиждень на календарі замайорить дата, яка у свідомості багатьох поколінь українці...

Вектор Читача
Бібліотекар. Книжка. Подія

Шановні друзі! Цьогоріч Житомирська обласна бібліотека для дітей та юнацтва святкуватиме свій 85-річ...

Віктор Мельниченко
Сесія Новогуйвинської ради, попри перешкоди, прийняла ряд важливих для громади рішень

Чергове засідання сесії Новогувинської селищної ради пройшло на підвищених тонах. Частина депутатів ...

Житомирські новини
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Поліцейські пропонують долучитись усім охочим, у першу чергу студентській молоді, до превентивної роботи та підвищення правової обізнаності суспільства. Конкурс триватиме до 12 травня та має на меті створення низки соціальних роликів із порадами, як уберегтися від шахраїв. Продаж неіснуючих товарів, телефонні шахрайства, псевдоволонтерство – найпопулярніші схеми, до яких вдаються ошуканти. Чи не щодня до поліції Житомирщини надходять повідомлення від потерпілих про те, що вони стали жертвою кіберзлочинців.
В Україні продовжено запис до 8 бригад «Гвардії наступу»: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов». Вони мають зміцнити українські сили під час майбутнього контрнаступу та звільненні територій від ворога. Це бригади Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. «З ворожою піхотою в нас розмова коротка. Тільки вони починають штурм – одразу отримують по зубах і бажання штурмувати наші позиції відпадає. Ми їх навіть іноді чекаємо. Але недооцінювати ворога не варто», — боєць бригади «Рубіж».
Посміхнись  
- Житомир, в одній із квартир міста: Знаєш, мила, досить мене пригнічувати та постійно «пиляти»! Все, набридло так жити!...

Популярность криптовалюты: От доступности – до надежности

05.05.2021 22:54

Современный финансовый мир и популярность криптовалюты

Популярность криптовалют в нашей стране активно растет и постоянно увеличивается количество людей, которые хотят купить или продать свои активы, поэтому для них список бирж криптовалют будет особенно актуален. Криптовалюта – это валюта, которая в отличии от традиционных для нас денег не имеет физической формы, а существует только в виде определенных данных в электронной сети и хранится в электронном кошельке, соответственно для того, чтобы их перевести в национальную валюту и обналичить нужно воспользоваться услугами биржи.

 

Можно, конечно попытаться поискать предпринимателя или торговую точку, которые готовы продать свой товар за криптовалюту, но в нашей стране это еще недостаточно распространено, поэтому все же лучше обменять на гривны и дальше их тратить по своей потребности. К тому же бирж, которые предоставляют подобные услуги довольно много и операции по обмену происходят достаточно быстро, поэтому сложностей в подобном вопросе не возникнет.

 

Криптовалюта – как альтернативное решение чтобы обезопасить свои сбережения

Учитывая нестабильность гривны и постоянную инфляцию многие наши граждане ищут возможность обезопасить свои финансовые сбережения, поэтому некоторые кладут их на депозиты в банки, кто-то вкладывает в покупку недвижимости, но благодаря современным технологиям в последнее время активно растет популярность «цифровых» денег.

 

На сегодняшний день для многих именно покупка криптовалют становится надежным способом для сбережения своих кровных, а поскольку курс стабильно только растет, то подобное капиталовложения со временем становится очень выгодным  и перспективным,  а при необходимости всегда можно легко и быстро продать свои активы на бирже и получить наличные.

 

Электронные деньги и их надежность

Не смотря на все опасения и различные сомнения криптовалюта уверенно увеличивает спрос, а соответственно и спрос, к тому же в некоторых странах приобрела особый статус и уже используется для оплаты в магазинах. Учитывая темп компьютеризации и уровень современных инновационных технологий, абсолютно логичным являются подобные финансовые операции в высокоразвитых странах. Поэтому можно предположить, что уже довольно скоро и в нашей стране цифровые деньги будут полноценной стабильной, а главное свободно-конвертируемой валютой.

 

И как обычно есть люди, которые это отчетливо понимают, и уже сегодня регулярно проводят операции по обмену криптовалют, и таким образом не только обеспечивают своим финансам надежную сохранность, но выигрывают при изменениях курса.

Житомирські новини