RSS
Вівторок, 19 березня 2024, 05:09
Суспільно-інформаційний ресурс громади
Фахівці ДСНС та ювенали не припиняють проведення профілактичної роботи, що спрямована на запобігання нещасним випадкам на водоймах у зимовий період.
Житомирщина разом з усією країною допомагає жителям Херсонщини, які опинилися під загрозою через терористичний акт росіян на Каховський ГЕС.
Символічно, що це відбулося саме в Овручі, адже ця громада найбільше постраждала від російських бомбардувань.
Хлопці та дівчата навчаються у ліцеї № 28. З ними також друг з ліцею № 16. Разом вони влаштували імпровізований блокпост, на якому збирають кошти на допомогу нашим захисникам.
Віктор Третяк
Погляд на ситуацію з мобілізацією очима співробітника ТЦК

Усі канали та пабліки зараз тільки й роблять, що розповідають про свавілля військкомів, про те, як ч...

Anton Reshetnyuk
ПАМ’ЯТАТИ, РОЗУМІТИ І ПЕРЕМАГАТИ!

Вже  за  тиждень на календарі замайорить дата, яка у свідомості багатьох поколінь українці...

Вектор Читача
Бібліотекар. Книжка. Подія

Шановні друзі! Цьогоріч Житомирська обласна бібліотека для дітей та юнацтва святкуватиме свій 85-річ...

Віктор Мельниченко
Сесія Новогуйвинської ради, попри перешкоди, прийняла ряд важливих для громади рішень

Чергове засідання сесії Новогувинської селищної ради пройшло на підвищених тонах. Частина депутатів ...

Житомирські новини
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Поліцейські пропонують долучитись усім охочим, у першу чергу студентській молоді, до превентивної роботи та підвищення правової обізнаності суспільства. Конкурс триватиме до 12 травня та має на меті створення низки соціальних роликів із порадами, як уберегтися від шахраїв. Продаж неіснуючих товарів, телефонні шахрайства, псевдоволонтерство – найпопулярніші схеми, до яких вдаються ошуканти. Чи не щодня до поліції Житомирщини надходять повідомлення від потерпілих про те, що вони стали жертвою кіберзлочинців.
В Україні продовжено запис до 8 бригад «Гвардії наступу»: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов». Вони мають зміцнити українські сили під час майбутнього контрнаступу та звільненні територій від ворога. Це бригади Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. «З ворожою піхотою в нас розмова коротка. Тільки вони починають штурм – одразу отримують по зубах і бажання штурмувати наші позиції відпадає. Ми їх навіть іноді чекаємо. Але недооцінювати ворога не варто», — боєць бригади «Рубіж».
Посміхнись  
- П'яний депутат збив лося, але не розгубився, і виклав на ютуб відео з реєстратора в зворотній перемотці, де він його воскрешає,...

Луцк: Члены исполкома внесли изменения в бюджет города

07.03.2017 23:25

       Сегодня состоялось внеочередное заседание исполнительного комитета. В повестку дня были включены два вопроса: "О внесении изменений в бюджет города", "О стоимости проезда в автобусах, работающих на городских маршрутах в обычном режиме движения и в режиме маршрутного такси".

       Директор департамента бюджета и финансов Лилия Елова коротко проинформировала об основных изменениях, которые предлагается внести в главный финансовый документ Луцка. Она отметила, что, учитывая фактическое поступление средств в бюджет города и с целью освоения бюджетных средств предлагается внести изменения в бюджет по таким главным распорядителям средств бюджета города департамент социальной политики, управления здравоохранения, исполнительный комитет, управление образования.

       Лилия Елова отметила, что необходимо увеличить доходы общего фонда бюджета города в сумме 512 106 130 грн, из них за счет субвенций:

       - На выплату помощи семьям с детьми, малообеспеченным семьям, инвалидам с детства, детям-инвалидам, временной государственной помощи детям и помощи по уходу за инвалидами I или II группы вследствие психического расстройства - 278528100 грн;

       - На предоставление льгот и жилищных субсидий населению на оплату электроэнергии, природного газа, услуг тепло-, водоснабжения и водоотведения, квартирной платы (содержание домов и сооружений и придомовых территорий), вывоза бытового мусора и жидких нечистот - 191735300 грн;

       - Медицинская субвенция из государственного бюджета местным бюджетам - 37721370 грн;

       - На приобретение расходных материалов для учреждений здравоохранения и лекарственных средств для ингаляционной анестезии - 177660 грн;

       - На выплату государственной социальной помощи на детей-сирот и детей, лишенных родительской опеки, денежного обеспечения родителям-воспитателям и приемным родителям за предоставление социальных услуг в детских домах семейного типа и приемных семьях по принципу "деньги ходят за ребенком", оплату услуг по осуществлению патроната над ребенком и выплату социальной помощи на содержание ребенка в семье патронатного воспитателя - 975 200 грн;

       - Другой субвенции из областного бюджета - 2886000 грн.

       Также предлагается ряд и других изменений.

       Лилия Елова подчеркнула, что необходимо на соответствующую сумму увеличить ассигнования ряда структурных подразделений.

       В конце концов, члены исполкома поддержали предложенные проекты решений.

       Также члены исполнительного комитета обсудили вопрос "О стоимости проезда в автобусах, работающих на городских маршрутах в обычном режиме движения и в режиме маршрутного такси". Однако, прийти к общей точке зрения не удалось, а потому решение не было принято.

Житомирські новини
Теги: