RSS
Четвер, 28 березня 2024, 15:39
Суспільно-інформаційний ресурс громади
Фахівці ДСНС та ювенали не припиняють проведення профілактичної роботи, що спрямована на запобігання нещасним випадкам на водоймах у зимовий період.
Житомирщина разом з усією країною допомагає жителям Херсонщини, які опинилися під загрозою через терористичний акт росіян на Каховський ГЕС.
Символічно, що це відбулося саме в Овручі, адже ця громада найбільше постраждала від російських бомбардувань.
Хлопці та дівчата навчаються у ліцеї № 28. З ними також друг з ліцею № 16. Разом вони влаштували імпровізований блокпост, на якому збирають кошти на допомогу нашим захисникам.
Віктор Третяк
Погляд на ситуацію з мобілізацією очима співробітника ТЦК

Усі канали та пабліки зараз тільки й роблять, що розповідають про свавілля військкомів, про те, як ч...

Anton Reshetnyuk
ПАМ’ЯТАТИ, РОЗУМІТИ І ПЕРЕМАГАТИ!

Вже  за  тиждень на календарі замайорить дата, яка у свідомості багатьох поколінь українці...

Вектор Читача
Бібліотекар. Книжка. Подія

Шановні друзі! Цьогоріч Житомирська обласна бібліотека для дітей та юнацтва святкуватиме свій 85-річ...

Віктор Мельниченко
Сесія Новогуйвинської ради, попри перешкоди, прийняла ряд важливих для громади рішень

Чергове засідання сесії Новогувинської селищної ради пройшло на підвищених тонах. Частина депутатів ...

Житомирські новини
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Поліцейські пропонують долучитись усім охочим, у першу чергу студентській молоді, до превентивної роботи та підвищення правової обізнаності суспільства. Конкурс триватиме до 12 травня та має на меті створення низки соціальних роликів із порадами, як уберегтися від шахраїв. Продаж неіснуючих товарів, телефонні шахрайства, псевдоволонтерство – найпопулярніші схеми, до яких вдаються ошуканти. Чи не щодня до поліції Житомирщини надходять повідомлення від потерпілих про те, що вони стали жертвою кіберзлочинців.
В Україні продовжено запис до 8 бригад «Гвардії наступу»: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов». Вони мають зміцнити українські сили під час майбутнього контрнаступу та звільненні територій від ворога. Це бригади Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. «З ворожою піхотою в нас розмова коротка. Тільки вони починають штурм – одразу отримують по зубах і бажання штурмувати наші позиції відпадає. Ми їх навіть іноді чекаємо. Але недооцінювати ворога не варто», — боєць бригади «Рубіж».
Посміхнись  
- В Житомирі судять чоловіка, який у парку Гагаріна пограбував спортсменів. Розкажіть, підсудний, як ви здійснили...

8 лет проведет за решеткой житель Житомирщины, который в Виннице совершил разбойное нападение на местного жителя

19.10.2016 17:29

Недавно Винницкий городской суд Винницкой области вынес приговор 30-летнему жителю Житомирской области, который в ноябре прошлого года в общественном туалете возле железнодорожного вокзала совершил разбойное нападение на 55-летнего винничанина.

Мужчины познакомились в трамвае, который двигался в направлении железнодорожного вокзала. Выйдя на конечной остановке, решили отметить свое знакомство в кафе. Когда Винницы вышел в туалет, его новый знакомый пошел за ним, и применив физическую силу, отобрал у него телефон, часы, документы, банковские карточки и 300 гривен. Бил нападающий потерпевшего до тех пор, пока он не назвал ему пароли банковских карточек. В дальнейшем с карточек своей жертвы подозреваемый снял 500 гривен.

В течение двух суток подозреваемый в совершении этого преступления был правоохранителями задержан. Им оказался ранее судимый житель Житомирщины. Он неоднократно отбывал наказание за совершение краж, разбоев, грабежей.

В судебном заседании подсудимый свою вину не признал. Говорит, что когда обнаружил потерпевшего в туалете, он уже был избит. Его вещи лежали на полу, и он решил их забрать. С карточек задержан снял деньги, чтобы рассчитаться в кафе, а пин-код подсмотрел, когда потерпевший рассчитывался за сигареты.

Учитывая степень общественной опасности совершенного преступления, то, что подсудимый был неоднократно судим за умышленные преступления против собственности с применением насилия, совершил преступление в период непогашенной судимости, суд признал его виновным в совершении преступления, предусмотренного ч.2 ст. 187 УК Украины (разбой, совершенный лицом, ранее совершившим разбой) и назначил ему наказание - 8 лет лишения свободы с конфискацией имущества.

Житомирські новини
Теги: