RSS
П'ятниця, 26 квітня 2024, 10:15
Суспільно-інформаційний ресурс громади
Фахівці ДСНС та ювенали не припиняють проведення профілактичної роботи, що спрямована на запобігання нещасним випадкам на водоймах у зимовий період.
Житомирщина разом з усією країною допомагає жителям Херсонщини, які опинилися під загрозою через терористичний акт росіян на Каховський ГЕС.
Символічно, що це відбулося саме в Овручі, адже ця громада найбільше постраждала від російських бомбардувань.
Хлопці та дівчата навчаються у ліцеї № 28. З ними також друг з ліцею № 16. Разом вони влаштували імпровізований блокпост, на якому збирають кошти на допомогу нашим захисникам.
Віктор Третяк
Погляд на ситуацію з мобілізацією очима співробітника ТЦК

Усі канали та пабліки зараз тільки й роблять, що розповідають про свавілля військкомів, про те, як ч...

Anton Reshetnyuk
ПАМ’ЯТАТИ, РОЗУМІТИ І ПЕРЕМАГАТИ!

Вже  за  тиждень на календарі замайорить дата, яка у свідомості багатьох поколінь українці...

Вектор Читача
Бібліотекар. Книжка. Подія

Шановні друзі! Цьогоріч Житомирська обласна бібліотека для дітей та юнацтва святкуватиме свій 85-річ...

Віктор Мельниченко
Сесія Новогуйвинської ради, попри перешкоди, прийняла ряд важливих для громади рішень

Чергове засідання сесії Новогувинської селищної ради пройшло на підвищених тонах. Частина депутатів ...

Житомирські новини
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Житомирський десатник розповів, з чого ефективніше знищувати ворожі повітряні цілі
Поліцейські пропонують долучитись усім охочим, у першу чергу студентській молоді, до превентивної роботи та підвищення правової обізнаності суспільства. Конкурс триватиме до 12 травня та має на меті створення низки соціальних роликів із порадами, як уберегтися від шахраїв. Продаж неіснуючих товарів, телефонні шахрайства, псевдоволонтерство – найпопулярніші схеми, до яких вдаються ошуканти. Чи не щодня до поліції Житомирщини надходять повідомлення від потерпілих про те, що вони стали жертвою кіберзлочинців.
В Україні продовжено запис до 8 бригад «Гвардії наступу»: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов». Вони мають зміцнити українські сили під час майбутнього контрнаступу та звільненні територій від ворога. Це бригади Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. «З ворожою піхотою в нас розмова коротка. Тільки вони починають штурм – одразу отримують по зубах і бажання штурмувати наші позиції відпадає. Ми їх навіть іноді чекаємо. Але недооцінювати ворога не варто», — боєць бригади «Рубіж».
Посміхнись  
- В селі: - Здорово Мотря! - Привіт Маруська!   - Як ся маєш? - Та не дуже - Петра в районну лікарню відвезли і вирізали...

Спецтема

Газета «Місто»: Куди дівається газ України?
14:30 20.11.2014
З понеділка, 17 листопада, котельні міста подають тепло цілодобово. До цього батареї денної пори були холодними. Перший заступник міського голови Сергій Сухомлин на прес-конференції житомирським журналістам повідомив, що міська влада свідомо прийняла рішення з перевищення доведеного ліміту газу заради того, аби діти не промерзали у садках і школах.
Житомирський учасник АТО: Від сили вибухів снарядів можна збожеволіти
22:29 14.11.2014
Думки вголос учасника АТО: Великомасштабна війна чи перемовини? Високий, стрункий, атлетичної статури офіцер, віком до 40 років на наше прохання прибув у редакцію "Міста" і погодився на розповідь про АТО за умови, що його ім'я залишиться "за кадром". Не через боязнь не догодити керівництву, а тому, що, як і належить кадровому військовому, не в його звичці скаржитися на умови служби.
ПОРЕЧЕНКОВ – продажный актер, наемный террорист или ВСЕ-ТАКИ ХУЖЕ?
16:05 03.11.2014
Артист Московского Художественного Театра Михаил Пореченков. Ему 45. Учился когда-то на замполита, выгнали, служил в стройбате. Играет в кино офицеров, агентов и прочих военных, но ненюханный порох и нетроганный автомат, очевидно, не дают ему спать спокойно и толкают на «подвиги». На прошлой неделе Пореченков приехал в оккупированный пророссийскими боевиками Донецк поддержать террористов и показать фильм "Поддубный", запрещенный к показу в Украине. 
Житомирські кандидати: Або як їм це вдалося і що вони для цього робили?
20:03 30.10.2014
У Житомирі як в інших містах України пройшли вибори. Ця кампанія була дуже короткою, а тому цікавою за своїм проходженням. У Житомирському виборчому окрузі № 62 участь взяли 24 кандидати. Спробуємо поміркувати, які кроки в кампанії того чи іншого кандидата були вдалими, а які ні (врахувавши результати виборів). P.S. Шановні кандидати, ми опитали житомирян та провели цей аналіз не з метою вас образити, а виявити тендецію та тренди проходження компанії «Виборів-2014 року» в Житомирі. Заздалегідь просимо вибачити, якщо чимось вас зачепили.
Сергей Машковский: «Власть готова к диалогу с громадой области»
22:12 01.10.2014
В помещении федерации профсоюзов состоялся областной форум профсоюзов «За достойный труд и благосостояние человека». Мероприятие прошло накануне Всемирного дня действий за достойный труд и Международному дню борьбы с бедностью. Участие в форуме, который состоялся 1 октября, приняли председатель облгосадминистрации Сергей Машковский, председатель областного совета Виталий Француз, председатель областной федерации профсоюзов Неля Паламарчук, заместитель председателя Федерации профсоюзов Украины Сергей Кондрюк и представители профсоюзного актива Житомирщины. 
Бюджети повинні формуватися на місцях, виходячи з реальних потреб громад - Володимир Пехов
10:22 24.09.2014
Головне завдання сьогодні - щоб у країні нарешті настав мир і злагода. Тільки патріотично налаштований парламент зможе стати надійною опорою і сильним плечем для Президента України та всього українського народу. Тільки відповідальні за свої слова та вчинки народні депутати зможуть покращити добробут народу!Про це заявив народний депутат, кандидат в народні депутати України Володимир Пехов під час зустрічі з сільськими головами на Олевщині, де сторони обговорили проблемні питання округу.
Житомирщина: Через генералiв мобiлiзованi ризикують повернутись 200-ми і 300-ми
19:52 18.09.2014
Резонансною подією 17 вересня на всіх інформаційних ресурсах стала смерть одного та поранення трьох військовослужбовців 30-ї механізованої бригади, що в м. Новоград-Волинський Житомирської області. На фоні неоголошеної війни на Донбасі цей випадок не привернув до себе ту кількість уваги, яку б варто було. За інформацією, яку надав житомирський прокурор з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Валерій Кривонос, граната, що була випущена з АГС-17 розірвалася одразу після пострілу, через що постраждали військовослужбовці.
Екс-партійці житомирської «Батьківщини» пояснили, чому перейшли в «Народний фронт»
09:34 15.09.2014
В Києві, 14 вересня, відбулися з’їзди партій щодо висування своїх членів у кандидати в народні депутати. За тиждень до цього, стало зрозуміло, що Арсеній Яценюк та Олександр Турчинов підуть на вибори окремо від «Батьківщини». В Мистецьому Арсеналі «Народний фронт» озвучив прізвища людей, які увійдуть в першу двадцятку їхнього списку: Тетяна Чорновіл, Арсен Аваков, Вікторія Сюмар, Лілія Гриневич, Андрій Парубій… і наш житомирянини Сергій Пашинський.  
Дніпропетровськ-Житомир: Чи продовжаться одіозні призначення?
11:44 03.09.2014
20 серпня в сесійній залі Житомирської обласної ради відбулось бурхливе громадське обговорення кандидатури Лілії Куришко, яка претендує на посаду начальника головного управління державної фіскальної служби в Житомирській області. Серед житомирян ця кандидатура викликала двозначне ставлення: одні її підтримували, інші підкреслювали, що вона причетна до корупційних дій.  
Добровольные взносы или круговорот денег в природе…
22:22 02.09.2014
Все школьники в обязательном порядке изучают  круговорот воды в природе. И  не удивительно, ведь  вода - основа жизни на Земле. Деньги – основа экономики, без них жизнь современного общества трудно представить. Только вот в круговороте денег в системе образования далеко не все  бывает так же понятно, как  на рисунке в учебнике природоведения. Давайте же попытаемся разобраться в этом феномене – круговороте денег из родительских взносов.
Сторінка: ←попередня 1 2 3 4 56 7 наступна→